Veckans NU!

CHARLIZE THERON HAR DUMPAT SEAN PENN

"HON SLUTADE SVARA PÅ HANS SAMTAL"

- Av: PAULINA BÅNGE FOTO: ALL OVER PRESS

Ett av Hollywoods hetaste par finns inte längre. Charlize Theron har nämligen dumpat fästmannen Sean Penn. Veckans NU! har alla detaljer.

Tidigare i år pratades det om bröllop, men nu har Charlize Theron, 39, och Sean Penn, 54, brutit sin förlovning. Enligt uppgift var det hon som avslutade relationen.

– Charlize dumpade Sean. Hon slutade bara svara på hans samtal och sms, säger en källa.

Så sent som för några månader sedan verkade allt vara frid och fröjd när paret besökte filmfestiv­alen i Cannes tillsamman­s.

– Det fanns inga tecken på att de skulle göra slut då, säger källan.

"VILL BEHÅLLA HENNE"

Charlize och Sean blev tillsamman­s 2013 och fångades på bild för första gången under ett nyårsfiran­de på Hawaii samma år. Sedan dess har de bjussat på en hel del publika känsloyttr­ingar.

– Hon är en toppentjej, det är en sak som är säker. Jag ska göra mitt bästa för att behålla henne, sa Sean i Piers Morgans talkshow när relationen fortfarand­e var ganska ny.

SKULLE GIFTA SIG

Bara några månader efter att de hade träffats ska Charlize och Sean ha börjat prata om att ta nästa steg i relationen.

– De vill gifta sig snart och planerar även att skaffa ett barn tillsamman­s. Sean är som pånyttfödd med Charlize, sa en källa i maj förra året.

I slutet av 2014 ska Sean enligt uppgift ha gått ner på knä och friat till sin flickvän under en romantisk resa till Paris.

– Det sägs att jag har varit gift två gånger tidigare, men på den tiden visste jag inte vad det innebar att vara i ett äktenskap. Tredje gången vill jag göra rätt, har Sean, som tidigare varit gift med Madonna och Robin Wright, sagt.

JOBBAR TILLSAMMAN­S

Nu verkar det inte bli något tredje äktenskap för stjärnan, i alla fall inte med Charlize. Istället spekulerar omvärlden kring varför förhålland­et tog slut så plötsligt. Flera av Seans tidigare relationer har slutat dramatiskt. 1989 gick till exempel skilsmässa­n från Madonna igenom efter att han anklagats för att ha misshandla­t henne. Så frågan är ju varför Charlize slutade svara i telefonen egentligen? Dock kommer exparet snart att tvingas träffa varandra igen, eftersom Sean regisserar filmen ” The Last face”, där Charlize spelar huvudrolle­n. Snacka om stelt!

 ??  ?? "DE PLANERADE ATT SKAFFA BARNTILLSA­MMANS"Sagan mellan Charlize Theron och Sean Penn är slut! Uppbrottet kommer som en blixt från klar himmel och enligt uppgift var det Charlize som dumpade Sean.
"DE PLANERADE ATT SKAFFA BARNTILLSA­MMANS"Sagan mellan Charlize Theron och Sean Penn är slut! Uppbrottet kommer som en blixt från klar himmel och enligt uppgift var det Charlize som dumpade Sean.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden