Veckans NU!

EMMA & ANDREW HAR FÖRLOVAT SIG

"HAN KAN INTE LEVA UTAN HENNE"

- AV: PAULINA BÅNGE FOTO: ALL OVER PRESS

Yes! Andrew Garfield och Emma Stone har inte bara hittat tillbaka till varandra efter uppbrottet tidigare i år: nu ska de gifta sig!

När skådispare­t Andrew Garfield, 31, och Emma Stone, 26, gjorde slut förlorade vi nästan hoppet om kärleken. Men nu verkar det som att vi kan börja hoppas igen, för enligt uppgift har de två turturduvo­rna inte bara hittat tillbaka till varandra – utan även växlat ringar!

– Uppbrottet fick dem att inse vad som är viktigt, säger en källa enligt sajten Hollywood Life och fortsätter:

– Tiden ifrån Emma fick Andrew att förstå att han inte kan leva utan henne. Han vill ha ett liv och en familj med henne.

LYCKLIGA IGEN

Emma ska sväva på moln efter pojkvännen­s plötsliga kovändning. – När de återförena­des sa hon att de skulle ta det långsamt för att återfå tilliten till varandra, men sanningen är att hon är överlyckli­g över att vara tillsamman­s med Andrew igen. Hon saknade honom väldigt mycket när de var ifrån varandra. Han är hennes bästa vän och hon kan inte tänka sig ett liv utan honom, säger källan.

VILL SKAFFA BARN

Enligt uppgift förlovade sig paret för att visa för varandra att de menar allvar med relationen. Men inte nog med det – Andrew uppges dessutom vara väldigt sugen på att skaffa barn med sin nyblivna fästmö.

– Jag längtar efter att bli pappa. Jag skulle älska att få bli det, sa Andrew i en intervju med OK! Magazine så sent som i juni.

Vi håller tummarna för att kärleken håller i sig!

 ??  ?? "UPPBROTTET FICK
DEM ATT INSE VAD SOM ÄR VIKTIGT"
Det finns hopp om kärleken! Andrew Garfield och Emma Stone gjorde slut tidigare i år, men nu har de hittat tillbaka till varandra.
"UPPBROTTET FICK DEM ATT INSE VAD SOM ÄR VIKTIGT" Det finns hopp om kärleken! Andrew Garfield och Emma Stone gjorde slut tidigare i år, men nu har de hittat tillbaka till varandra.
 ??  ?? Dessutom kan det vara bebisar på g för det gulliga paret. ” Jag längtar efter att bli pappa”, sa Andrew så sent som i juni.
Dessutom kan det vara bebisar på g för det gulliga paret. ” Jag längtar efter att bli pappa”, sa Andrew så sent som i juni.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden