Veckans NU!

TJOCKPANIK!

• SLIPAR NER HÖFTERNA • TAR BANTNINGSP­ILLER • KANYE VÄGRAR HA SEX

- Av: ANJA KÄLLSTEDT FOTO: ALL OVER PRESS, FAMEFLYNET

"HON HAR REDAN LAGT PÅ SIG 15 KILO"

Kim Kardashian väntar sitt andra barn, men har svårt att glädjas åt graviditet­en på grund av att hennes kropp förändras.

– Hon undrar om hon någonsin kommer att se ut som förr igen, säger en källa.

För bara några veckor sedan kom glädjebesk­edet: efter att ha försökt bli gravida under lång tid väntar Kim Kardashian, 34, och Kanye West, 38, äntligen sitt andra barn – en pojke! Babylyckan grusas dock för Kim som uppges vara väldigt orolig över att graviditet­en även innebär att hon ökar i vikt.

"HON ÄR RÄDD"

När Kim väntade dottern North, idag 2, gick hon enligt uppgift upp över 25 kilo. Stjärnan har själv berättat att hon mådde riktigt dåligt på grund av viktuppgån­gen.

– Kim tyckte att det var jättesvårt att gå ner i vikt efter den första graviditet­en och den här gången känner hon att vikten kommer att orsaka ännu större problem, säger en insider enligt sajten Radar Online och fortsätter:

– Hon tycker att hennes höfter är bredare än någonsin. Hon är rädd att de ska bli så enorma att de kommer att se mycket större ut än tidigare även när hon har gått ner i vikt igen.

KANYE VÄGRAR HA SEX

Enligt uppgift har Kim redan lagt på sig 15 kilo och överväger att plastikope­rera sig efter graviditet­en för att behålla sin timglasfig­ur. Enligt insidern vill stjärnan lägga sig under kniven och ” slipa ner sina höfter”.

– Hon har panik och undrar om hon någonsin

kommer att se ut som förr igen, säger källan.

Som om Kim inte mådde dåligt nog redan sägs Kanye ha tappat sexlusten och stjärnan tror att det beror på hur hon ser ut.

TAR BANTNINGSP­ILLER

Realitypro­filen gör nu allt som står i hennes makt för att hålla vikten nere tills dess att bebisen är född.

– Jag har en dietist som ska hjälpa mig att äta hälsosamt under graviditet­en. Förra gången åt jag en munk varje dag och det kommer jag inte att göra om, säger hon i tidningen Life & Style.

Hälsosam mat sägs dock inte vara det enda som Kim stoppar i sig för att undvika att öka i vikt. Enligt uppgift har brunetten även setts fingra på bantningsp­iller i affären.

– Det kan vara farligt att ta sådana tabletter under en graviditet, säger en expert enligt sajten Daily Mail.

 ??  ?? "DET KAN VARA FARLIGT"
"Kim tyckte att det var jättesvårt att gå ner i vikt efter den första graviditet­en", säger en insider. Här syns stjärnan med dottern North. Kim sägs redan ha gått upp 15 kilo och tycker att det mesta av vikten har lagt sig runt...
"DET KAN VARA FARLIGT" "Kim tyckte att det var jättesvårt att gå ner i vikt efter den första graviditet­en", säger en insider. Här syns stjärnan med dottern North. Kim sägs redan ha gått upp 15 kilo och tycker att det mesta av vikten har lagt sig runt...
 ??  ?? Mot slutet av året beräknas Kim Kardashian bli mamma för andra gången. Istället för att se fram emot att få en till bebis sägs stjärnan dock främst må dåligt på grund av att hon absolut inte vill bli tjock. Enligt uppgift är Kim rädd för att hon aldrig...
Mot slutet av året beräknas Kim Kardashian bli mamma för andra gången. Istället för att se fram emot att få en till bebis sägs stjärnan dock främst må dåligt på grund av att hon absolut inte vill bli tjock. Enligt uppgift är Kim rädd för att hon aldrig...
 ??  ??
 ??  ?? HAR REDAN GÅTT UPP 15 KILO!
NU
DÅ
HAR REDAN GÅTT UPP 15 KILO! NU DÅ
 ??  ?? Glassälska­ren Kim har nu sagt hejdå till alla godsaker. Hon gör allt hon kan för att hålla nere vikten under graviditet­en. "HON MÅDDE RIKTIGT DÅLIGT"
Glassälska­ren Kim har nu sagt hejdå till alla godsaker. Hon gör allt hon kan för att hålla nere vikten under graviditet­en. "HON MÅDDE RIKTIGT DÅLIGT"
 ??  ?? "Förra gången åt jag en munk varje dag och det kommer jag inte att göra om", säger stjärnan.
"Förra gången åt jag en munk varje dag och det kommer jag inte att göra om", säger stjärnan.
 ??  ?? Något som får Kim att må ännu sämre över hur hon ser ut är att maken Kanye West sägs vägra ha sex med henne.
Något som får Kim att må ännu sämre över hur hon ser ut är att maken Kanye West sägs vägra ha sex med henne.
 ??  ?? Realitypro­filen tror att Kanye inte vill ligga med henne för att hon har gått upp i vikt.
Realitypro­filen tror att Kanye inte vill ligga med henne för att hon har gått upp i vikt.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden