Veckans NU!

"VI LÅTSADES HA SEX MEDAN HUGH HEFNER RUNKADE"

- AV: PAULINA Bånge FOTO: ALL OVER Press

"HAN GAV OSS PILLER FÖR ATT FÅ OSS ATT SÄRA PÅ BENEN"

Hugh Hefners exflickvän­ner Holly Madison och Kendra Wilkingson har avslöjat allt om det dekadenta livet i Playboy- huset. Hugh uppges vara rasande.

Sanningen om vad som egentligen pågår hos Hugh Hefner, 89, inne i Playboy- huset har slagit ner som en bomb i Hollywood. En efter en har hans gamla flickvänne­r gått ut och berättat om sina upplevelse­r. Och det är inga vackra historier de delar med sig av.

– Första gången jag var inne i Hughs sovrum var efter en blöt utekväll. Jag hade druckit massa vodka och det var absolut inga känslor inblandade. Vi kysstes inte ens, skriver Holly Madison, 35, i sin nya bok ” Down the rabbit hole”.

TURADES OM I SOVRUMMET

Enligt den före detta Playboy- bunnyn brukade Hugh bjuda in sina unga ” flickvänne­r” till sovrummet efter att ha gett dem lugnande medel.

– Han gav oss piller för att få oss att sära på benen, skriver hon och fortsätter:

– Vi turades om att ha sex med honom, men han avslutade alltid på egen hand. Vi brukade låtsas ha sex med varandra medan han onanerade och rökte gräs.

HUGH ÄR SÅRAD

Holly bodde hos Hugh i början av 2000- talet. Playboy- grundaren kallade henne för sin huvudsakli­ga flickvän och har i efterhand sagt att hon var hans livs kärlek. Han uppges nu vara mycket sårad av exets avslöjande bok. – Han ser det som ett stort svek. Om Holly mådde så dåligt under deras förhålland­e hade hon bara kunnat lämna honom, säger en källa enligt sajten Hollywood Life.

"DET VAR SOM ETT JOBB"

Men det är inte bara Holly som har talat ut. Även Kendra Wilkingson, 30, har tidigare avslöjat detaljer om tiden i Playboy- huset. Bland annat har hon berättat att hon förlorade oskulden framför sju andra tjejer i Hughs sovrum.

– Jag var alltid full eller hög när jag låg med honom. Det var som ett jobb för mig. Jag njöt verkligen inte, har hon också sagt.

 ??  ??
 ??  ?? Hugh Hefners exflickvän­ner Holly Madison och Kendra Wilkinson har gått ut och berättat om sina upplevelse­r från tiden i Playboy- huset. Och det är inga vackra historier de har delat med sig av. ” Jag var alltid full eller hög när jag låg med honom”,...
Hugh Hefners exflickvän­ner Holly Madison och Kendra Wilkinson har gått ut och berättat om sina upplevelse­r från tiden i Playboy- huset. Och det är inga vackra historier de har delat med sig av. ” Jag var alltid full eller hög när jag låg med honom”,...
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden