Veckans NU!

DÄRFÖR SKILJER SIG BRAD & ANGELINA!

"DET VAR HANS BESLUT"

- AV: PAULINA BÅNGE FOTO: All OVER Press

Det har knakat i fogarna ett tag och nu verkar det som att kärlekssag­an mellan Angelina Jolie, 40, och Brad Pitt, 51, faktiskt är över på riktigt – bara ett år efter det romantiska bröllopet. Enligt uppgift är det Brad som har avslutat den tioåriga relationen.

– De kommer att berätta nyheten för resten av världen innan året är slut, säger en källa i tidningen In Touch.

VILT FESTANDE

Paret har enligt uppgift haft det struligt länge. Angie har stört sig på Brads eviga festande och det hela ska ha kulminerat när han badade naken med en okänd kvinna, vilket Veckans NU! skrev om tidigare i år. Men trots det ska det alltså ha varit Brad som drog pluggen ur äktenskape­t.

– Det var hans beslut. Han har sagt till Angie att det är över. Han har mått dåligt i relationen ett tag och orkar inte längre, säger källan.

Till slut ska det ha varit Angies kontroller­ande sida som fick maken att få nog.

– Han säger att hon har kontroller­at honom sedan första dagen av deras förhålland­e. I början gillade han det, men nu har han kommit att avsky den egenskapen hos henne. Han vill ha tillbaka makten över sitt eget liv, säger källan.

HÅLLER FASADEN UPPE

Enligt uppgift kommer paret dock att hålla fasaden uppe i några månader till, främst för att marknadsfö­ra den gemensamma filmen ” By the sea”.

– Filmen betyder allt för Angie. Hon har bönat och bett att Brad ska stanna kvar tills den kommit ut. Han har motvilligt gått med på det, säger källan.

 ??  ??
 ??  ?? "DET VAR HANS BESLUT" De har varit Hollywoods mest omtalade par i över tio år, men nu verkar kärlekssag­an mellan Brad Pitt och Angelina Jolie vara över för gott.
"DET VAR HANS BESLUT" De har varit Hollywoods mest omtalade par i över tio år, men nu verkar kärlekssag­an mellan Brad Pitt och Angelina Jolie vara över för gott.
 ??  ??
 ??  ?? Bara ett år efter att paret gifte sig under en romantisk familjecer­emoni ska Brad ha bestämt sig för att avsluta äktenskape­t.
Bara ett år efter att paret gifte sig under en romantisk familjecer­emoni ska Brad ha bestämt sig för att avsluta äktenskape­t.
 ??  ?? De har sex barn tillsamman­s: Maddox, 14, Pax, 11, Sahara, 10, Shiloh, 9, Knox, 7 och Vivienne, 7.
De har sex barn tillsamman­s: Maddox, 14, Pax, 11, Sahara, 10, Shiloh, 9, Knox, 7 och Vivienne, 7.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden