Veckans NU!

DAVID BECKHAM LÄMNAR VICTORIA

BÖRJAR OM I MIAMI

- AV: PAULINA BÅNGE FOTO: ALL OVER PRESS

De har hållit ihop i nästan två decennier, men enligt uppgift knakar det rejält i fogarna mellan David och Victoria Beckham.

– Deras förhålland­e är bara en fasad, säger en källa.

De gifte sig på 90- talet och har sedan dess hunnit avla fram fyra vackra barn. Medan många andra kändispar har krisat och gjort slut har David Beckham, 40, och frugan Victoria, 41, hållit ihop trots rykten om diverse otrohetssk­andaler och bråk. Men nu uppger källor att Beckham- eran kan vara på väg mot sitt slut.

– Deras förhålland­e är bara en fasad. De gör allt för varumärket Beckham men det är inte hållbart, säger en källa enligt OK! Magazine.

OROAR SIG FÖR IMAGEN

Enligt uppgift har paret haft problem i flera år, men lyckats hålla det mesta av dramatiken inom familjen.

– Om det inte skulle ha varit för deras image hade de gjort slut för flera år sedan, säger källan.

Nu verkar det som att stjärnorna snart inte kommer att låtsas vara en lycklig familj längre. David ska nämligen ha bestämt sig för att lämna Victoria och barnen i England och flytta till Miami i Florida.

– Han ska bli delägare till ett fotbollsla­g där, säger källan.

BÖRJAN PÅ SLUTET

Victoria å sin sida stannar i London tillsamman­s med barnen Brooklyn, 16, Romeo, 13, Cruz, 10, och Harper, 4. Det här kan onekligen vara början på slutet för ett av världens mest kända par. Vi håller tummarna för att det löser sig på något sätt!

 ??  ?? "DE HAR HAFT PROBLEM I FLERA ÅR" Ett av världens mest kända par verkar vara på väg att gå isär. David och Victoria Beckham uppges vara nära skilsmässa.
"DE HAR HAFT PROBLEM I FLERA ÅR" Ett av världens mest kända par verkar vara på väg att gå isär. David och Victoria Beckham uppges vara nära skilsmässa.
 ??  ?? David väljer bollen före familjen.
David väljer bollen före familjen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden