Veckans NU!

BRAD & ANGELINAS DOTTER BYTER KÖN!

"JAG VILL GÖRA SOM CAITLYN JENNER"

-

Det har länge sagts att Angelina Jolie och Brad Pitts dotter Shiloh inte vill vara tjej. Nu avslöjas det att nioåringen menar allvar och vill genomgå ett könsbyte för att bli pojke.

Det är inte alltid lätt att veta vem man är, och extra jobbigt kan det vara om man är barn till världens mest kända skådispar och jämt hamnar i rampljuset. Brad Pitt, 51, och Angelina Jolie, 40, har sex barn, och deras första biologiska, Shiloh, 9, har i flera år sagt sagt att hon inte känner sig bekväm i sin kropp.

– Hon vill vara kille. Så vi var tvungna att klippa av henne håret. Hon gillar att bära pojkkläder och tror att hon är en av bröderna, berättade Angie 2010 i tidningen Vanity Fair.

FÅTT PROFESSION­ELL HJÄLP

Nu sägs det att Brad och Angelina har tagit med Shiloh för att träffa en specialist som hon får prata med om sin könsförvir­ring. Även skådispare­t har fått lätta på sina hjärtan angående dotterns känslor.

– Brad fick veta att Shiloh hade dragits åt att klä sig och bete sig som en pojke även om hon bara hade haft tjejer som syskon. Det är bara så hon är, säger en expert enligt sajten Radar Online.

Tidigare i år bekräftade Brad att Shiloh vill bli kallad John och bara svarar på tilltal när någon kalllar henne det, och efter att ha träffat specialist­en har föräldrarn­a låtit henne klä sig precis som hon vill.

– Shiloh är väldigt bestämd och har insisterat på

 ??  ?? "VI VAR TVUNGNA ATT KLIPPA AV HENNE HÅRET" Shiloh är ett av sex barn i familjen Jolie- Pitt. Ovan syns Angie och Brad med Pax, 11, Maddox, 14, Vivienne, 7, Shiloh, Knox, 7, och Zahara, 10.
"VI VAR TVUNGNA ATT KLIPPA AV HENNE HÅRET" Shiloh är ett av sex barn i familjen Jolie- Pitt. Ovan syns Angie och Brad med Pax, 11, Maddox, 14, Vivienne, 7, Shiloh, Knox, 7, och Zahara, 10.
 ??  ?? Enligt en källa har Shiloh inspirerat­s av ” Familjen Kardashian”- stjärnan Caitlyn Jenner, 65, som i år genomgick processen att gå från man till kvinna.
Enligt en källa har Shiloh inspirerat­s av ” Familjen Kardashian”- stjärnan Caitlyn Jenner, 65, som i år genomgick processen att gå från man till kvinna.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden