Veckans NU!

RIHANNA KÄR I KÄND RAPPARE "DET ÄR VÄLDIGT SERIÖST"

- Av: PAULINA BÅNGE FOTO: ALL OVER PRESS

Rihanna, 27, har en ny kärlek! Rapparen Travis Scott, 23, ska nämligen ha snärjt sångarens hjärta – och det rejält. – Travis och Rihanna dejtar officiellt. Det är redan väldigt seriöst. Han är superintre­sserad av henne och han är verkligen hennes typ, säger en källa enligt sajten E! Online.

HÅNGLADE PÅ EFTERFEST

På sistone har Rihanna bland annat funnits i publiken när den nye pojkvännen har uppträtt och under New Yorks modevecka nyligen fångades stjärnorna på bild när de kysstes kärleksful­lt på en efterfest.

– Det var tydligt att de är ett par. De kunde inte slita sig från varandra, säger en källa som bevitt

nade hånglet.

"KOMMER ATT HÅLLA"

Efter den långvariga relationen med Chris Brown, 26, som tog slut för gott 2013 har Rihanna dejtat lite fram och tillbaka men utan att hitta rätt. Därför uppges både hon och hennes kompisar vara mycket nöjda med den nya kärleksrel­ationen.

– Alla hennes vänner tror att det kommer att hålla, säger källan och fortsätter:

– Rihanna gillar verkligen Travis och hoppas att förhålland­et kommer att utvecklas.

Sommarroma­nsen utvecklade­s till något mer. Rihanna är nu tillsamman­s med rapparen Travis Scott – och Veckans NU! har bildbevise­n.

 ??  ?? "HON GILLAR VERKLIGEN
TRAVIS" Titta vad mysigt Rihanna verkar ha det med rapparen Travis Scott. Enligt uppgift är han hennes nya pojkvän sedan en kort tid tillbaka.
"HON GILLAR VERKLIGEN TRAVIS" Titta vad mysigt Rihanna verkar ha det med rapparen Travis Scott. Enligt uppgift är han hennes nya pojkvän sedan en kort tid tillbaka.
 ??  ?? Rihanna har dejtat en del de senaste åren, men inte hittat något varaktigt. Förrän nu. Enligt uppgift är sångerskan övertygad om att Travis är rätt för henne.
Rihanna har dejtat en del de senaste åren, men inte hittat något varaktigt. Förrän nu. Enligt uppgift är sångerskan övertygad om att Travis är rätt för henne.
 ??  ??
 ??  ?? Rihannas senaste seriösa förhålland­e var med Chris Brown.
Rihannas senaste seriösa förhålland­e var med Chris Brown.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden