Veckans NU!

REHAB FÖR MILEY!

EFTER MAMMANS LÖMSKA PLAN

- Av: PAULINA BÅNGE FOTO: ALL Over PRESS

De senaste åren har Miley Cyrus, 22, gått från att vara en relativt lugn tonåring till en galen partypriss­e. Men nu har hennes dekadenta leverne med sprit och knark gått för långt. I alla fall om man ska tro sångerskan­s mamma.

– Tish är övertygad om att Mileys bisarra uppträdand­e, aggressiva attacker och deprimerad­e drag är en konsekvens av att hon missbrukar, säger en källa i tidningen Life & Style.

LÄKARE UPPMANAR

Miley själv, som är öppen med sitt användande av alkohol och marijuana, tycker dock att mammans oro är överdriven. Enligt uppgift ser Miley inga problem med sitt festande, trots att hennes läkare har uppmanat henne att söka hjälp.

– Hon festar vidare som om inget hänt, säger källan.

BER EXEN OM HJÄLP

Nu ska Tish ha kommit på ett sätt att få dottern att lyssna. Enligt uppgift har hon nämligen vänt sig till dotterns expojkvänn­er Liam Hemsworth, 25, och Patrick Schwarzene­gger, 22, för att få hjälp.

– Tish vet hur mycket Miley älskade sina ex, så nu har hon bett dem att ringa Miley och övertala henne att lägga in sig själv på rehab i 30 dagar, säger källan.

Det är inte lätt att vara mamma – speciellt inte när ens avkomma är ett riktigt partydjur. Nu har Tish Cyrus fått nog av dottern Mileys vilda festande.

 ??  ?? Sångerskan Miley Cyrus galna livsstil har gått för långt – i alla fall om man ska tro stjärnans mamma. ” Tish är övertygad om att Mileys bisarra beteende är en konsekvens av att hon missbrukar”, säger en källa.
"HON MISSBRUKAR ALKOHOL OCH DROGER"
Sångerskan Miley Cyrus galna livsstil har gått för långt – i alla fall om man ska tro stjärnans mamma. ” Tish är övertygad om att Mileys bisarra beteende är en konsekvens av att hon missbrukar”, säger en källa. "HON MISSBRUKAR ALKOHOL OCH DROGER"
 ??  ?? Tish ska vara djupt oroad över dotterns hälsa.
Tish ska vara djupt oroad över dotterns hälsa.
 ??  ?? På Instagram har Miley publicerat en rad bilder som fått folk att höja på ögonbrynen. Det handlar om vilt festande…
På Instagram har Miley publicerat en rad bilder som fått folk att höja på ögonbrynen. Det handlar om vilt festande…

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden