Veckans NU!

– 10 KILO PÅ 10 DAGAR

JENNIFER ANISTONS GALNA HETSBANTNI­NG

- Av: PAULINA BÅNGE FOTO: ALL Over Press, FAMEFLYNET

Hon har en kropp som de flesta skulle döda för, men Jennifer Aniston är inte nöjd för det. Nu uppges stjärnan ha påbörjat en strikt diet för att tappa vikt.

Jennifer Aniston, 46, är fast besluten att skaffa barn med nyblivne maken Justin Theroux, 44, och för att öka chanserna har hon enligt uppgift börjat ta hormontabl­etter. Men tablettern­a har fått skådisen att gå upp i vikt och nu uppges hon göra allt för att bli av med extrakilon­a – och snabbt ska det gå.

– Hon har slutat med alkohol, kolhydrate­r, socker och halvfabrik­at, säger en källa i tidningen National Enquirer.

KAN FÅ PROBLEM

En av anledninga­rna till att Jennifer har så bråttom att gå ner i vikt är att hon vill vara i toppform under inspelning­arna av den nya filmen ” Mother’s day”.

– Hon bestämde sig för att gå ner tio kilo på tio dagar för att se bra ut i filmen. Hon äter bara grönsaker, frukt och kött, säger källan och fortsätter:

– Kolhydrate­r och stärkelse kan få kroppen att svullna upp så det äter hon inte.

Men Jennifers hetsiga bantning kan leda till problem i hennes strävan att skaffa barn.

– Om hon blir för smal kommer hon inte kunna bli gravid, så det gäller att hon inte går ner för mycket i vikt, säger en källa.

 ??  ?? "Vänner"- stjärnan Jennifer Aniston sägs längta efter barn och ska ha börjat ta hormontabl­etter för att öka chanserna att bli gravid. Av den anledninge­n har hon gått upp i vikt – något hon nu desperat försöker ändra på.
"Vänner"- stjärnan Jennifer Aniston sägs längta efter barn och ska ha börjat ta hormontabl­etter för att öka chanserna att bli gravid. Av den anledninge­n har hon gått upp i vikt – något hon nu desperat försöker ändra på.
 ??  ?? "Hon bestämde sig för att gå ner tio kilo på tio dagar", säger en källa. Kanske försöker stjärnan att få tillbaka samma kropp som hon hade för fem år sedan?
"Hon bestämde sig för att gå ner tio kilo på tio dagar", säger en källa. Kanske försöker stjärnan att få tillbaka samma kropp som hon hade för fem år sedan?

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden