Veckans NU!

KATY & JOHN ÅTERFÖRENA­DE

HERE WE GO AGAIN…

- AV: BELLA HANSSON FOTO: ALL OVER PRESS, FAMEFLYNET

Nu går skam på torra land, vad är det vi hör? Katy Perry och John Mayer har hittat tillbaka till varandra för fjärde gången!

Det kan vara svårt att hålla räkningen på antalet gånger som artisterna Katy Perry, 30, och John Mayer, 37, har återförena­ts. Vi kan tala om att stjärnpare­t nu är inne på rond fyra i kärleksmat­chen. Enligt uppgift har Katy och John nämligen börjat träffas igen. Ryktena började florera när de nyligen sågs hand i hand på Katys bästa vän Allison Williams bröllop.

– De såg lyckliga ut, säger en källa enligt OK! Magazine och fortsätter: – De satt bredvid varandra under ceremonin och höll hand hela tiden.

BLIR ALDRIG AV

John och Katy träffades för första gången 2012, inte långt efter att Katys äktenskap med Russell Brand gick i stöpet. Men relationen mellan dem har inte varit en dans på rosor, utan gått upp och ner som en berg- och dalbana. Bara i år har duon gjort slut två gånger. Under 2013 och 2014 snackades det dock om både bröllop och en bebis, något som än så länge inte har blivit av. Men vem vet, kanske är det fjärde gången gillt?

 ??  ?? "DE HÖLL HAND
HELA TIDEN"
Och så var det dags igen – Katy Perry och John Mayer har hittat tillbaka till varandra. Det var här, under ett bröllop, som paret sågs hålla hand. Det var Katys kompis Alison Williams som gifte sig med sin Ricky Van Veen....
"DE HÖLL HAND HELA TIDEN" Och så var det dags igen – Katy Perry och John Mayer har hittat tillbaka till varandra. Det var här, under ett bröllop, som paret sågs hålla hand. Det var Katys kompis Alison Williams som gifte sig med sin Ricky Van Veen....
 ??  ?? Katy och Allison är goda vänner sedan flera år tillbaka.
Katy och Allison är goda vänner sedan flera år tillbaka.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden