Veckans NU!

CRAZY IN LOVE… ELLER?

JAY Z & BEYONCÉS ROMANTISKA KUPP

-

Hejdå, alla skilsmässo­rykten! Det verkar vara det Beyoncé, 34, och Jay Z, 45, vill förmedla med de här nya kärleksful­la bilderna från Sardinien i Italien. Paret reste nyligen dit tillsamman­s med dottern Blue Ivy, 3, och ett gäng kompisar för att njuta av lite ledighet från Hollywoods­tressen.

– Kelly Rowland från Destiny’s Child var en

Det har pratats om att superparet Beyoncé och Jay Z skulle vara på väg att bryta upp, men på nya fotografie­r från en semester i Italien visar stjärnorna upp en enad front. Alla är dock inte övertygade om att bilderna visar hela sanningen…

 ??  ?? Superparet Beyoncé och Jay Z har omgärdats av skilsmässo­rykten ett tag. Med den här romantiska hångelshow­en i Italien försökte paret nyligen få ett slut på det snacket. "KYSSEN SER VERKLIGEN FEJKAD UT"
Superparet Beyoncé och Jay Z har omgärdats av skilsmässo­rykten ett tag. Med den här romantiska hångelshow­en i Italien försökte paret nyligen få ett slut på det snacket. "KYSSEN SER VERKLIGEN FEJKAD UT"
 ??  ?? Men enligt uppgift kan det vara så att hela pusskalase­t var ett spel för galleriern­a. ” Det är tydligt att bilderna är iscensatta”, säger en expert på kroppspråk.
Men enligt uppgift kan det vara så att hela pusskalase­t var ett spel för galleriern­a. ” Det är tydligt att bilderna är iscensatta”, säger en expert på kroppspråk.
 ??  ?? Treåriga dottern Blue Ivy var såklart också med. Titta vad stor hon har blivit!
Treåriga dottern Blue Ivy var såklart också med. Titta vad stor hon har blivit!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden