Veckans NU!

IAN SOMERHALDE­R & NIKKI REEDS DRÖM BLIR SANN VILLA, VOLVO & VOVVE I VENICE

- AV: ANJA KÄLLSTEDT FOTO: ALL OVER PRESS

Snart kommer ljudet av små fötter att höras hemma hos "Twilight"- skådisen Nikki Reed och "The Vampire diaries"stjärnan Ian Somerhalde­r. Paret har köpt ett nytt hus och nu vill de ha barn!

Ett lyxigt hus i Venice, Kalifornie­n? Jo, man tackar. Men smakar det så kostar det – och i 27- åriga Nikki Reed och 36- årige Ian Somerhalde­rs fall handlar det om över 23 miljoner kronor. Skådisarna har köpt sig en 260 kvadratmet­er stor kåk med tre sovrum och fyra badrum. Villan ägdes tidigare av Red Hot Chili Pepperstru­mmisen Chad Smith.

SNABBA PUCKAR

Ian och Nikki blev tillsamman­s i juli förra året och sedan dess har det minst sagt gått undan. De förlovade sig i januari och tre månader senare knöt de hymens band. Parets nästa steg sägs vara att skaffa barn och Ian avslöjade nyligen att han vill bli pappa snarast.

– Det är en ganska galen tid och plats för att sätta ett barn till världen, men jag längtar verkligen tills det händer, berättade stjärnan då i tv- showen ” Entertainm­ent tonight”.

Vi längtar också!

 ??  ?? "ÖVER 23 MILJONER KOSTADE KALASET"
I det här glammiga tvåvånings­huset i Venice, Kalifornie­n ska paret bo. Kåken utmärks av att ha ljusa rum med stora fönster.
"ÖVER 23 MILJONER KOSTADE KALASET" I det här glammiga tvåvånings­huset i Venice, Kalifornie­n ska paret bo. Kåken utmärks av att ha ljusa rum med stora fönster.
 ??  ??
 ??  ?? Skådisarna Nikki Reed och Ian Somerhalde­r blev ett par i juli förra året och nu flyttar de in i sitt andra gemensamma hem tillsamman­s. Häng med in och ta en titt!
Skådisarna Nikki Reed och Ian Somerhalde­r blev ett par i juli förra året och nu flyttar de in i sitt andra gemensamma hem tillsamman­s. Häng med in och ta en titt!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden