Veckans NU!

ORLANDO LIGGER MED HÄLFTEN SÅ GAMLA KENDALL!

HAN ÄR 38, HON ÄR 19…

- Av: BELLA HANSSON FOTO: ALL Over PRESS

Det hela började på en filmvisnin­g i Los Angeles i juli. Då spottades enligt uppgift skådespela­ren Orlando Bloom 38, komma riktigt nära inpå ” Familjen Kardashian”- stjärnan Kendall Jenner 19. Tidningen The Sun skriver att stjärnduon sågs mysa rejält i biomörkret. Sedan dess har det udda paret fortsatt att ses under sommaren, men försökt att hålla det hemligt. Bland annat har de varit på sushiresta­urangen Bui Sushi i Malibu, för att sedan åka bil i solnedgång­en. Hur kvällen slutade kan vi bara spekulera i.

– Åldersskil­lnaden verkar inte bekomma dem ett dugg. Men det är för tidigt att säga om det här ens kommer att bli något seriöst, säger en källa enligt sajten Daily Mail.

DEJTADE SELENA GOMEZ

Men Kendall är inte den första unga stjärnan som har fallit för Orlandos charmiga utstrålnin­g. Han har nämligen dejtat Selena Gomez, 23, modellen Luisa Moraes, 28, och vi ska inte heller glömma svenska Lykke Glommen, 20, som hade en kort sommarflin­g med Orlando förra året.

Kendall i sin tur har kopplats ihop med Nicole Scherzinge­rs ex Lewis Hamilton samt One Directiona­vhopparen Zayn Malik.

Skådisen Orlando Bloom är expert på att haffa unga, vackra kvinnor sedan skilsmässa­n från Miranda Kerr för två år sedan. Nu sägs han ha fallit för den betydligt yngre Kendall Jenner!

 ??  ?? E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X
E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X
 ??  ?? "ÅLDERSSKIL­LNADEN
VERKAR INTE BEKOMMA DEM"
Orlando Bloom har enligt uppgift lyckats snärja ” Familjen Kardashian”- stjärnan Kendall Jenner. Han är dubbelt så gammal som hon, men det verkar inte spela någon roll.
"ÅLDERSSKIL­LNADEN VERKAR INTE BEKOMMA DEM" Orlando Bloom har enligt uppgift lyckats snärja ” Familjen Kardashian”- stjärnan Kendall Jenner. Han är dubbelt så gammal som hon, men det verkar inte spela någon roll.
 ??  ?? Orlandos exfru Miranda Kerr, 32.
Orlandos exfru Miranda Kerr, 32.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden