Veckans NU!

D y ra brön!

- Av: PAULINA BÅNGE FOTO: ALL OVER PRESS

Gissa hur mycket pengar Halle Berry lägger på sina bröst? Svaret har du på sidan 46!

Skådespele­rskan Halle Berry lägger inte sina pengar i madrassen utan på hyllan. Enligt uppgift spenderar stjärnan enorma summor pengar på sina tuttar varje år.

Hon har aldrig gjort en bröstopera­tion, men lägger regelbunde­t en mindre förmögenhe­t på att hålla sitt dekolletag­e i topptrim. Halle Berry, 49, uppges punga ut med nästan en miljon kronor om året på behandling­ar som ska få hennes kvinnliga behag att komma till sin fulla rätt.

– Hon lägger minst 85 000 kronor i månaden bara på brösten – och det lönar sig, säger en källa enligt sajten Radar Online.

BEHANDLING­AR & TRÄNING

Enligt uppgift går stjärnans pengar till regelbundn­a laserbehan­dlingar samt krämer som verkar uppstraman­de och exfolieran­de på huden. Dessutom ägnar hon mycket tid åt att göra armhävning­ar och andra övningar som håller brösten i trim.

– Hon har aldrig opererat sig utan är helt naturlig. Men hon har jobbat hårt för att se ut som hon gör, säger källan.

STOLT ÖVER SIG SJÄLV

Halle, som är tvåbarnsma­mma, har en kropp som många är avundsjuka på. Enligt uppgift vill hon visa för andra kvinnor att de inte behöver operera sig för att vara vackra.

– Hon ser fantastisk ut och är stolt över att hon har lyckats få sitt utseende utan att lägga sig under kniven, säger källan.

 ??  ??
 ??  ?? "HON HAR JOBBAT HÅRT" Halle Berry anses vara en av de vackraste kvinnorna i världen. Nu avslöjas det att hon lägger ner en hel del cash på en viss kroppsdel: tuttarna! ” Hon spenderar minst 85 000 kronor i månaden bara på brösten”, säger en insider.
"HON HAR JOBBAT HÅRT" Halle Berry anses vara en av de vackraste kvinnorna i världen. Nu avslöjas det att hon lägger ner en hel del cash på en viss kroppsdel: tuttarna! ” Hon spenderar minst 85 000 kronor i månaden bara på brösten”, säger en insider.
 ??  ?? Halle fick hela världen att dregla och tappa andan när hon spelade Bondbrud i filmen ” Die another day” 2002.
Halle fick hela världen att dregla och tappa andan när hon spelade Bondbrud i filmen ” Die another day” 2002.
 ??  ?? Halle har två barn – dottern Nahla, 7, och sonen Maceo, 2 ( ovan). ” Hon ser fantastisk ut”, säger en källa.
Halle har två barn – dottern Nahla, 7, och sonen Maceo, 2 ( ovan). ” Hon ser fantastisk ut”, säger en källa.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden