Veckans NU!

Bullock s kille kastade bajs!

ÅH NEJ, INTE IGEN!

- AV: BELLA HANSSON FOTO: ALL OVER PRESS

Nu avslöjas helt sjuka hem - ligheter om Sandra Bullocks nye hunkpojkvä­n Bryan Randall. Äckelvarni­ng!

Sandra Bullock är nykär i sin fotografpo­jkvän Bryan Randall, men nu uppdagas hans minst sagt mörka förflutna…

Det är inte lätt att hitta en partner att dela livet med, fråga bara skådespele­rskan Sandra Bullock, 51. Hon skilde sig från Jesse James 2011 efter att han bedragit henne en längre tid.

– Jag har varit på botten med ett brustet hjärta. Jag förstod inte hur jag skulle kunna ställa mig upp, men jag gjorde det, har Sandra berättat om det krossade förhålland­et.

Sedan dess har stjärnan varit singel – tills nu då hon äntligen har hittat kärleken i Bryan Randall, 49. Men allt är inte perfekt när det kommer till den hunkige fotografen.

FILMADE MANNEN

Nya rapporter berättar att Bryan åkte dit för att ha smetat bajs på sin grannes dörr efter att denne inte plockat upp efter sin hund ( ja, du läste rätt!) 2012. Enligt domstolsdo­kument blev Bryan arg när han såg att grannen inte tog hand om sin vovves avföring, så han började skrika och filma mannen.

– Jag blev rädd, så jag tog med hunden upp i lägenheten. När jag skulle gå ner igen och ta hand om det hörde jag ett jävla liv. Min flickvän hade precis kommit hem och sa att det var bajs smetat över hela dörren, säger grannen John Stacer som polisanmäl­de händelsen. Enligt Stacer ska Bryan då börjat hota honom med att värre saker skulle hända de kommande dagarna.

– Jag är rädd för vad han ska hitta på härnäst, sa grannen då.

INTE FÖRSTA GÅNGEN

Grannen John fick efter bajsattack­en igenom ett tillfällig­t besöksförb­ud för Bryan som enligt honom ” hade vapen och hade ett oberäkneli­gt temperamen­t”. Och det här var enligt källor inte första gången som Bryan råkat i klammeri med rättvisan. Sajten Radar Online avslöjar att Bryan åkt fast för rattfyller­i i slutet på 80- talet, och efter det ska han ha suttit i fängelse ett kortare tag, bland annat på grund av att han kört med ogiltigt körkort och inte dykt upp i rätten då han skulle.

Vi hoppas att Bryan lagt sin struliga sida bakom sig nu!

 ??  ??
 ??  ?? E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X "JAG ÄR RÄDD FÖR VAD HAN SKA HITTA
PÅ HÄRNÄST" Det verkar som om skådisen Sandra Bullock har en viss typ. Efter att ha skakat av sig strulpelle­n Jesse James för ett par år...
E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X "JAG ÄR RÄDD FÖR VAD HAN SKA HITTA PÅ HÄRNÄST" Det verkar som om skådisen Sandra Bullock har en viss typ. Efter att ha skakat av sig strulpelle­n Jesse James för ett par år...
 ??  ?? Jesse var otrogen mot Sandra och de skilde sig 2011. Kanske trodde hon att Bryan var en ängel, men nu avslöjas en hel del skandaler om honom.
Jesse var otrogen mot Sandra och de skilde sig 2011. Kanske trodde hon att Bryan var en ängel, men nu avslöjas en hel del skandaler om honom.
 ??  ?? Bryan har enligt uppgift väldigt hett temperamen­t och råkade i klammeri med rättvisan för några år sedan…
Bryan har enligt uppgift väldigt hett temperamen­t och råkade i klammeri med rättvisan för några år sedan…
 ??  ?? Inte heller Sandras ex Jesse James, 46, var någon svärmorsdr­öm.
Inte heller Sandras ex Jesse James, 46, var någon svärmorsdr­öm.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden