Veckans NU!

Det var kul så länge det varade

- AV: ANJA KÄLLSTEDT FOTO: ALL OVER PRESS, FAMEFLYNET

Det verkar som om Kylie Jenner och rapparen Tygas förhålland­e visst inte är så lyckligt som man kunde tro.

Efter att Kylie Jenner fyllde 18 år gick hon och pojkvännen Tyga, 25, ut offentligt med att de är ett par. Duon har varit som fastklistr­ade vid varandra sedan dess och tycks sällan lämna varandras sida. Som Veckans NU! rapportera­de i förra numret sägs Tyga till och med ha satt en förlovning­sring på Kylies vänstra ringfinger. Men istället för att vara glada och lyckliga sägs paret nu bråka konstant.

– De har tjafsat non- stop på sistone. Det har gått så långt att det är nästan irriterand­e att vara i närheten av dem eftersom de skapar en så jobbig stämning, säger en källa enligt sajten Radar Online.

VILL INTE HA HANS RÅD

Enligt uppgift är det Kylies stora karriärfra­mgångar som skapar slitningar i förhålland­et. Sedan realitypro­filen blev myndig har hon bland annat medverkat i utmanande plåtningar och nyligen lanserade hon en sajt och en app.

– Kylie har sagt till sin familj att Tyga inte gillar hennes karriärutv­eckling för att han tycker att hon exponerar sig själv för mycket, säger källan och fortsätter:

– Han vill att hon ska sakta ner på tempot och njuta av livet utan att jobba varje dag. Men Kylie vill inte ha Tygas råd när det kommer till karriären och säger till honom att han ska oroa sig över sitt eget jobb istället och sluta lägga sig i vad hon gör.

SLUTET ÄR NÄRA

Nu säger källor att stjärnorna­s relation knakar ordentligt i fogarna.

– Om det fortsätter såhär mellan Kylie och Tyga kommer förhålland­et att ta slut snabbt, säger källan.

Nyligen ryktades det att "Familjen Kardashian"- stjärnan Kylie Jenner och rapparen Tyga hade förlovat sig och allt borde vara frid och fröjd – men känslorna svänger som bekant snabbt i Hollywood.

 ??  ??
 ??  ?? För bara några veckor sedan ryktades paret ha förlovat sig, men nu verkar kärlekslyc­kan ha vänt.
För bara några veckor sedan ryktades paret ha förlovat sig, men nu verkar kärlekslyc­kan ha vänt.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden