Veckans NU!

Om vi börjar med det knäppaste: Världens bäst betalda dj tillika Taylor Swifts pojkvän Calvin Harris gick nyligen och fick det skönt på ett massagestä­lle med ” happy endings”. Say no more.

DJ: N FICK SITT LYCKLIGA SLUT

- AV: BELLA HANSSON FOTO: ALL OVER PRESS

Vi har alla olika sätt att slappna av på. Taylor Swifts pojkvän Calvin Harris går på massage, till exempel…

Ilåten ” White horse” sjunger 25- åriga Taylor Swift: ” I had so many dreams about you and me, happy endings, now I know”. Och apropå happy endings gick hennes pojkvän Calvin Harris, 31, nyligen på thaimassag­e i Los Angeles. Det är väl inget konstigt, kanske du tänker. Men massagestä­llet som dj: n besökte har enligt sajten Yelp ” de bästa happy endings i hela Hollywood”. Med det uttrycket menas alltså att massösen avslutar massagen med ett handjobb på kunden om han så önskar.

SÅG NÖJD UT

Calvin avslöjades när han kom ut från massagesal­ongen In Thai Spa och fångades på bild. Enligt uppgift var dj: n där i två timmar och när han var klar såg han mycket tillfredss­tälld ut, enligt ett ögonvittne.

Vad andra som besökt lokalen tycker går att läsa på nätet.

– Massösen gav min rumpa mycket uppmärksam­het men tog inte på mina kulor, skriver en användare som gav stället fem stjärnor för massagen.

– Hon var inte slampigt klädd, vilket var något jag hade önskat, skriver en annan.

Vad Taylor tycker om Calvins lilla utflykt är oklart, men vi kan anta att hon inte är lika nöjd som Calvin.

 ??  ??
 ??  ?? Dj: n Calvin Harris gillar att njuta. Därför gick han på massage nyligen, men det var inte vilket massagestä­lle som helst.
Dj: n Calvin Harris gillar att njuta. Därför gick han på massage nyligen, men det var inte vilket massagestä­lle som helst.
 ??  ?? "HON GAV MIN RUMPA MYCKET UPPMÄRKSAM­HET" Undrar vad flickvänne­n Taylor Swift tycker om sin älsklings massagebes­ök…
"HON GAV MIN RUMPA MYCKET UPPMÄRKSAM­HET" Undrar vad flickvänne­n Taylor Swift tycker om sin älsklings massagebes­ök…
 ??  ?? Skönt att lätta på trycket! Enligt uppgift var salongen som Calvin besökte en sådan som avslutar sina behandling­ar med en ” happy ending”. Och visst ser stjärnan nöjd ut?
Skönt att lätta på trycket! Enligt uppgift var salongen som Calvin besökte en sådan som avslutar sina behandling­ar med en ” happy ending”. Och visst ser stjärnan nöjd ut?

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden