Veckans NU!

Tyra Banks berättar öppenhjärt­igt om hur hon och pojkvännen Erik Asla har försökt i flera år men inte kan bli gravida.

"DET ÄR SVÅRT"

- AV: PAULINA BÅNGE FOTO: ALL OVER PRESS

Tyra Banks, 41, lever enligt många ett riktigt drömliv. Hon är vd, entreprenö­r och före detta supermodel­l. Men själv saknar hon en viktig pusselbit för att bli helt lycklig.

– Det enda jag inte var glad över när jag fyllde 40 var att jag inte har barn. Jag kände liksom, fan, klockan tickar! säger hon i tidningen People.

HAR GENOMGÅTT BEHANDLING­AR

Sedan två år tillbaka är Tyra tillsamman­s med den norske fotografen Erik Asla, 50. Enligt Tyra själv har de genomgått flera provrörsbe­fruktninga­r i hopp om att få ett barn.

– Jag har haft några jobbiga stunder med det, många traumatisk­a ögonblick. Det är svårt när man blir äldre. Det är inte något som bara kan hända, säger stjärnan.

Tyra berättar vidare att hon har velat ha familj länge, men skjutit upp det på grund av karriären.

– Från att jag var 24 år brukade jag varje år säga att ” jag kommer att ha barn inom tre år”. Jag sa det om och om igen. Men eftersom mitt företag innebär mycket entreprenö­rskap måste jag göra allt. Jag försökte hitta tiden men det hände inte, säger hon.

HÅLLER HOPPET UPPE

Men trots allt verkar den före detta modellen vara positiv inför framtiden.

– Jag hoppas att jag får ungar. Jag vill inte ha bara ett barn, utan en hel kull! Och jag vill vara den typen av mamma där mitt barn kan komma till mig i alla lägen.

Vi håller tummarna!

Inte ens superstjär­nor som Tyra Banks får allt de vill ha. Den före detta supermodel­len har kämpat i flera år för att bli gravid – och hittills har kampen varit förgäves.

 ??  ??
 ??  ?? "KAMPEN HAR VARIT FÖRGÄVES"
Utåt sett verkar den före detta supermodel­len Tyra Banks kanske ha allt: kändisskap, pengar och lycka. Men under ytan döljer stjärnan en djup smärta.
"KAMPEN HAR VARIT FÖRGÄVES" Utåt sett verkar den före detta supermodel­len Tyra Banks kanske ha allt: kändisskap, pengar och lycka. Men under ytan döljer stjärnan en djup smärta.
 ??  ?? Nyligen berättade Tyra att hon och kärleken Erik Asla länge har försökt skaffa barn, men det har inte gått.
Nyligen berättade Tyra att hon och kärleken Erik Asla länge har försökt skaffa barn, men det har inte gått.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden