Veckans NU!

STUPFULLA POSH KISSADE PÅ SIG!

VICTORIA BECKHAMS TRAGISKA KOLLAPS

- AV: ANJA KÄLLSTEDT FOTO: IBL- AOP, BULLS

En skilmässa är enligt uppgift på gång mellan David och Victoria Beckham och Vickan sägs må riktigt dåligt. På en fest nyligen kollapsade stjärnan.

Den senaste tiden har envisa rykten surrat om att Victoria Beckham, 41, och maken David, 40, är på väg att gå skilda vägar. Stjärnorna har varit ett par i 18 år och genomgått många kriser, men stått starka genom alla gräl och Davids upprepade otrohetsaf­färer. Nu sägs Vickan dock ha fått nog.

FLERA STORA BRÅK

Spiken i kistan för äktenskape­t ska ha varit Davids beslut att flytta till Miami för att starta ett fotbollsla­g där. – De har haft flera stora bråk på sistone. De skriker på varandra dagligen, säger en källa i tidningen Closer.

Enligt uppgift har den kommande separation­en gjort att Victoria nu är riktigt under isen.

– De har inte varit lyckliga med varandra på ett bra tag. Victoria är magrare än på länge, och det skvallrar om att hon går igenom en tuff period. Hennes vikt följer alltid hennes sinnesstäm­ning, säger källan.

DRACK STORA MÄNGDER ALKOHOL

Trots att Posh mår dåligt sägs hon försöka upprätthål­la en fläckfri fasad utåt. Men när stjärnan var på fest nyligen hände det som inte fick hända. Victoria ska ha druckit stora mängder alkohol och enligt uppgift kissade hon på sig. När hon lämnade festen hade hon svårt att gå rakt och fick ta stöd genom att hålla hårt i Davids arm. Paparazzif­otografer fångade paret på bild och mellan Vickans ben syntes en stor och mörk fläck.

VICTORIA LJUGER

Posh har i efterhand försökt släta över händelsen genom att påstå att hon hade spillt.

– En drink landade väldigt oturligt i Victorias knä när hon satt ner, säger stjärnans representa­nt. Källor hävdar dock att Victoria ljuger. – Hon var blöt både fram och bak. Så blir det inte av att spilla ut ett glas, kommentera­r en person på sajten Daily Mail.

 ??  ?? Vickan har själv lagt upp bilder på Instagram från partyt där hon ses dricka alkohol. "HON VAR BLÖT BÅDE FRAM OCH BAK"
Vickan har själv lagt upp bilder på Instagram från partyt där hon ses dricka alkohol. "HON VAR BLÖT BÅDE FRAM OCH BAK"
 ??  ?? Stjärnan ska länge ha försökt upprätthål­la fasaden av ett lyckligt äktenskap utåt, men på festen rasade allt.
Stjärnan ska länge ha försökt upprätthål­la fasaden av ett lyckligt äktenskap utåt, men på festen rasade allt.
 ??  ?? Den här bilden är ytterligar­e ett tecken på att Vickan fick en hel del innanför västen på partyt. Såhär är vi inte vana att se henne.
Den här bilden är ytterligar­e ett tecken på att Vickan fick en hel del innanför västen på partyt. Såhär är vi inte vana att se henne.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden