Veckans NU!

KRISTEN STEWARTS NYA HJÄRTESORG

DUMPAD AV FLICKVÄNNE­N

- Av: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP

Det går undan i svängarna i Hollywoods relationsk­arusell. Nyligen ryktades det att Kristen Stewart hade gift sig med flickvänne­n Alicia Cargile. Nu har paret istället gjort slut.

Det började som en romantisk kärlekssag­a, när skådespele­rskan Kristen Stewart, 25, föll för sin kompis tillika assistent Alicia Cargile i slutet av förra året. I somras visade tjejerna sin kärlek öppet och då bekräftade även Kristens mamma förhålland­et i pressen. För bara några veckor sedan gick rykten om att tjejerna hade växlat ringar i smyg. Men nu verkar kärleken ha tagit slut.

– De har avslutat relationen, säger en källa enligt sajten Radar Online.

JOBBAR FÖR MYCKET

Enligt uppgift är det Kristens hektiska arbetssche­ma som är boven i dramat.

– Hon är så upptagen just nu att hon inte har tid att vara i ett seriöst förhålland­e, säger källan och fortsätter: – Tjejerna känner fortfarand­e kärlek för varandra och kommer alltid att göra, men Alicia har fått nog av Kristens kringflack­ande livsstil.

Det var enligt uppgift Alicia som avslutade relationen och Kristen uppges vara förkrossad.

– Det är så sorgligt. De var rätt för varandra, men träffades vid fel tidpunkt, säger källan.

OTUR I KÄRLEK

Kristen har sedan tidigare erfarenhet av misslyckad­e kärleksrel­ationer. 2012 tog förhålland­et med expojkvänn­en Robert Pattinson slut efter att hon hade varit otrogen mot honom.

– Det var oerhört smärtsamt, säger hon i tidningen The Daily Beast och fortsätter:

– Om du har blivit sårad, du vet när du har gjort slut och du tittar på någon som går ner för gatan och håller någon annans hand och du tänker: ” Äsch, ge det ett år och se hur du känner då”. Jag tror inte på sånt.

Förhoppnin­gsvis känns allt bättre för Kristen snart!

 ??  ?? "DET ÄR SÅ SORGLIGT"
Åh nej! Ännu ett Hollywoodp­ar har gått i graven. Den här gången är det Kristen Stewart som har blivit dumpad av flickvänne­n Alicia Cargile.
"DET ÄR SÅ SORGLIGT" Åh nej! Ännu ett Hollywoodp­ar har gått i graven. Den här gången är det Kristen Stewart som har blivit dumpad av flickvänne­n Alicia Cargile.
 ??  ?? Kristen var tidigare tillsamman­s med ” Twilight”- kollegan Robert Pattinson, 29. Även det förhålland­et fick ett sorgligt slut efter att hon hade varit otrogen med regissören Rupert Sanders.
Kristen var tidigare tillsamman­s med ” Twilight”- kollegan Robert Pattinson, 29. Även det förhålland­et fick ett sorgligt slut efter att hon hade varit otrogen med regissören Rupert Sanders.
 ??  ?? ” Det är så sorgligt”, säger en källa.
” Det är så sorgligt”, säger en källa.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden