Veckans NU!

SCOTT DISICKS NYA TJEJ: 18- ÅRIG MODELL "KOURTNEY TYCKER ATT DET ÄR PINSAMT"

- AV: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP

Han blev dumpad av Kourtney Kardashian i juli men nu uppges realitystj­ärnan Scott Disick ha hittat lyckan igen – i en ung, snygg modell.

Scott Disick, 32, har varit som fastklistr­ad vid den 18- åriga skönheten Lindsay Vrckovnik på sistone. Enligt uppgift är den unga modellen stjärnans nya flickvän efter uppbrottet från Kourtney Kardashian, 36, i somras.

– När Kourtney fick reda på hur gammal Lindsay är skrattade hon bara. Hon tycker att det är pinsamt att Scott är tillsamman­s med en så ung tjej och det bevisar bara hur osäker han är, säger en källa enligt sajten Hollywood Life och fortsätter:

– Det är en klyscha att rika män i 30- årsåldern dejtar unga modeller. Kourtney är övertygad om att han gör det bara för att göra sina Hollywoodk­ompisar avundsjuka.

DÅLIGT INFLYTANDE

Scott och Lindsay har fångats på bild flera gånger sedan de träffades i september. De har även publicerat bilder på varandra på sociala medier. Nyligen var de i Miami tillsamman­s.

– De såg väldigt flörtiga ut och tillbringa­de flera timmar ihop på stranden. På kvällen gick de på krogen, säger en källa i tidningen Us Magazine.

Nu oroar sig Scotts vänner för att unga Lindsay får stjärnan att vilja festa ännu mer än han redan gör.

– Han behöver hjälp med sitt alkoholmis­sbruk och sin depression. Det här är inte rätt väg för honom att gå, säger källan.

BERÄTTAR OM UPPBROTTET

Trots att Kourtney uppges skratta åt Scotts nya relation är hon ändå nedstämd över uppbrottet. I ett nytt avsnitt av ” Familjen Kardashian” öppnar Kourtney upp om känslorna efter att ha gjort slut med Scott efter tio år tillsamman­s.

– Jag jobbade så hårt för att hålla samman familjen, säger hon gråtande i programmet.

– Scott är en idiot, svarar hennes mamma Kris Jenner, 60.

 ??  ?? "HON FÅR HONOM ATT VILJA FESTA
ÄNNU MER"
"Familjen Kardashian"- stjärnan Scott Disick hann inte vara singel länge efter uppbrottet från Kourtney Kardashian.
"HON FÅR HONOM ATT VILJA FESTA ÄNNU MER" "Familjen Kardashian"- stjärnan Scott Disick hann inte vara singel länge efter uppbrottet från Kourtney Kardashian.
 ??  ?? Nyligen fångades paret på bild under en romantisk semester i Miami. De hängde på stranden och visade sina känslor öppet.
Nyligen fångades paret på bild under en romantisk semester i Miami. De hängde på stranden och visade sina känslor öppet.
 ??  ?? Kourtney Kardashian är inte imponerad av exets nya tjej.
Kourtney Kardashian är inte imponerad av exets nya tjej.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden