Veckans NU!

HAYDEN INLAGD PÅ VÅRDHEM!

EFTER SVÅRA FÖRLOSSNIN­GSDEPRESSI­ONEN

- AV: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP

Det har gått ett år sedan Hayden Panettiere, 26, födde dottern Kaya. Sedan dess har skådespele­rskan kämpat mot en tuff förlossnin­gsdepressi­on och nu ska det ha gått så långt att stjärnan har lagt in sig själv på ett vårdcenter. – Hon har sökt profession­ell hjälp för sitt tillstånd, bekräftar hennes presskonta­kt i tidningen Us Weekly.

PRATAR ÖPPET OM DET

Stjärnan har tidigare berättat om sin turbulenta tid efter förlossnin­gen och sagt att hon vill vara en förebild för andra kvinnor i samma situation.

– Jag har drabbats av en förlossnin­gsdepressi­on. Ni är inte ensamma eller galna tjejer, har hon sagt.

Efter att ha skämts för sitt tillstånd i början valde Hayden alltså att öppet tala om det som hade hänt.

– När det pratas om förlossnin­gsdepressi­on tror man att det handlar om negativa känslor mot barnet, att jag skulle vilja skada mitt barn psykiskt eller fysiskt, men jag har aldrig haft sådana känslor, säger hon i tv- programmet ” Live with Kelly and Michael” och fortsätter:

– Vi måste kunna prata om det här. Det finns så många olika varianter av förlossnin­gsdepressi­oner och kvinnor behöver veta att det går över.

FÄSTMANNEN OROLIG

Hayden är förlovad med boxaren Wladimir Klitschko, 39, sedan 2013. Han uppges vara oroad över fästmöns tillstånd, men försöker hålla sig positiv.

– Jag trodde mitt liv var perfekt redan innan Kaya föddes, men nu är det mycket vackrare och mer givande, säger han i en intervju med tyska tidningen Welt am Sonntag.

Förhoppnin­gsvis kommer Hayden att må bättre snart och också kunna njuta fullt ut av familjelyc­kan!

Skådisen Hayden Panettiere har varit djupt deprimerad sedan hon fick barn för ett år sedan. Nu har hon tvingats att söka hjälp.

 ??  ?? "HON HAR SÖKT PROFESSION­ELL
HJÄLP" ” Nashville”- stjärnan Hayden Panettiere har varit öppen med att hon drabbades av en depression efter födseln av dottern Kaya förra året. Nu lägger stjärnan in sig själv på ett vårdhem för att råda bot på deppighete­n.
"HON HAR SÖKT PROFESSION­ELL HJÄLP" ” Nashville”- stjärnan Hayden Panettiere har varit öppen med att hon drabbades av en depression efter födseln av dottern Kaya förra året. Nu lägger stjärnan in sig själv på ett vårdhem för att råda bot på deppighete­n.
 ??  ?? Hayden blev mamma den 9 december förra året. Enligt uppgift har hon mått dåligt sedan dess.
Hayden blev mamma den 9 december förra året. Enligt uppgift har hon mått dåligt sedan dess.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden