Veckans NU!

JOHN LEGEND BLIR PAPPA

ÄNTLIGEN!

- AV: BELLA HANSSON FOTO: IBL- AOP

De har försökt i flera år utan resultat. Men plötsligt händer det – "All of me"- sångaren John Legend och Chrissy Teigen ska ha barn!

Nyligen talade modellen Chrissy Teigen, 29, ut om hur länge hon och 39- årige maken John Legend har kämpat för att bli gravida. – Jag ska ärligt säga att jag och John har haft problem. Vi har varit hos fertilitet­släkare och så fort du öppnar upp dig om ett sådant här ämne förstår du hur många som har samma problem och skäms för det, berättade Chrissy i sitt och Tyra Banks tvprogram ” Fablife” och fortsatte:

– Vi hade skaffat barn för fem, sex år sedan om det hade gått. När folk hela tiden frågar om man ska ha barn förstår jag att det inte är något elakt menat, men de har ingen aning om vad man går igenom.

OTUREN VÄNDE

Men nu har Chrissy och John lyckats: de ska bli föräldrar. Båda stjärnorna tog till sociala medier för att deklarera de goda nyheterna.

– John och jag är överlyckli­ga över att få berätta att vi är gravida. Som många av er vet har vi försökt ett tag nu. Det har inte varit enkelt, men vi har fortsatt kämpa eftersom vi verkligen ser fram emot att se vår familj växa, skriver modellen på Instagram.

Chrissy har redan satt några regler inför det kommande småbarnsli­vet.

– Inga sexiga nannys, chaufförer eller städerskor, skojar hon.

 ??  ?? Hurra! Modellen Chrissy Teigen och sångaren John Legend ska bli föräldrar för första gången.
Hurra! Modellen Chrissy Teigen och sångaren John Legend ska bli föräldrar för första gången.
 ??  ?? "VI ÄR ÖVERLYCKLI­GA" Chrissy har varit öppen med hur länge hon och maken har kämpat med att bli gravida.
"VI ÄR ÖVERLYCKLI­GA" Chrissy har varit öppen med hur länge hon och maken har kämpat med att bli gravida.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden