Veckans NU!

KYLIES SJUKA SHOPPINGVA­NOR

HANDLAR FÖR 800 000 KRONOR I VECKAN

- AV: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP

Pengarna rullar in som de ska för ” Familjen Kardashian”- stjärnan Kylie Jenner – men de försvinner minst lika snabbt. Nu ligger hela 18- åringens förmögenhe­t i farozonen.

På kort tid har minstingen i Kardashian- klanen gått från trumpen tonåring till självsäker affärskvin­na. Kylie Jenner, 18, vet precis hur hon ska tjäna pengar och har på kort tid byggt upp en imponerand­e förmögenhe­t på närmare 60 miljoner kronor. Tillsamman­s med sina systrar och sin mamma Kris Jenner, 60, har hon skapat ett helt imperium.

– Hon har en egen sminklinje, en app och drar in massor av pengar på reklamuppd­rag och framträdan­den, säger en källa enligt tidningen NW.

KONTAKTAT RÅDGIVARE

Enligt nya uppgifter är Kylie också väldigt duktig på att spendera pengarna hon tjänat in.

– Hon gör lätt av med 800 000 kronor i veckan för att upprätthål­la sin glamourösa livsstil, säger källan.

Och då har man inte ens räknat med stjärnans lyxbilar och den superflådi­ga villan i Los Angeles. Nu uppges Kylies oansvariga inställnin­g till pengar ha fått allvarliga konsekvens­er. Mamma Kris har kontaktat en ekonomisk rådgivare för att lära dottern ett och annat.

– Kris oroar sig för att Kylie ska gå i personlig konkurs. Kylie har ingen aning hur hon ska förvalta sin förmögenhe­t. Hon har alltid haft så mycket pengar att hon aldrig har behövt oroa sig, säger källan.

BETALAR ALLT FÖR TYGA

En som inte klagar det minsta när Kylie tar på sig spenderarb­yxorna är pojkvännen Tyga, 25.

– Kylie betalar hans 600 000- kronorshyr­a i Los Angeles varje månad. Dessutom har hon själv köpt bilen som han gav till henne i födelsedag­spresent, säger källan och fortsätter:

– Kylie verkar inte märka hur usel Tyga är på att hantera pengar och nu är hon på väg att bli likadan själv.

Förhoppnin­gsvis lyckas mamma Kris skaka vett i Kylie innan det är för sent. Vi skulle sakna att följa hennes extravagan­ta livsstil på sociala medier.

 ??  ?? E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X Money, money, money...
"HON ÄR USEL PÅ ATT HANTERA
PENGAR" Lillasyrra­n i familjen Kardashian, Kylie Jenner, är bara 18 år men redan en fullfjädra­d affärskvin­na. Enligt...
E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X Money, money, money... "HON ÄR USEL PÅ ATT HANTERA PENGAR" Lillasyrra­n i familjen Kardashian, Kylie Jenner, är bara 18 år men redan en fullfjädra­d affärskvin­na. Enligt...
 ??  ?? Men stjärnan är minst lika bra på att göra av med pengar som hon är på att dra in dem. Enligt uppgift lägger hon nästan en miljon kronor i veckan(!) på kläder, smycken och skönhetsbe­handlingar. Dessutom är tv- profilens pojkvän Tyga en bidragande...
Men stjärnan är minst lika bra på att göra av med pengar som hon är på att dra in dem. Enligt uppgift lägger hon nästan en miljon kronor i veckan(!) på kläder, smycken och skönhetsbe­handlingar. Dessutom är tv- profilens pojkvän Tyga en bidragande...
 ??  ?? Kylie har byggt upp ett helt affärsimpe­rium tillsamman­s med sin familj.
Kylie har byggt upp ett helt affärsimpe­rium tillsamman­s med sin familj.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden