Veckans NU!

LINDA LINDORFF

-

1. Hur mår du?

– Genom vänner. – Jag mår toppen! Jag har nyss kommit hem från en inspelning på tolv dagar i Kenya och Sydafrika. Det var en bra resa på alla vis och det kommer att bli fantastisk­a program, men resan var för lång. Det är skönt att vara hemma hos familjen igen.

2. När var du riktigt grinig senast?

– Resan vi gjorde nu för ” Linda och djurens hjältar” var extremt påfrestand­e, jag grät nästan varje dag, sov max fem timmar per natt och var konstant trött. Det var för tufft för oss alla som reste men vi klarade det bra ändå. Det är bara att bita ihop. Men grinig det var jag, många gånger.

3. Hur träffade du din man? 4. skulle du själv Ha kunnat tänka dig att söka till "Bonde söker fru" om du var singel?

– Det är en fråga jag har fått många gånger. Svårt att svara på såklart, jag lever och jobbar ju i stan och trivs med det men skulle jag söka kärlek i tv så hade jag gjort det i ” Bonde söker fru”. Och skulle Jacob ha varit bonde hade jag definitivt sökt till programmet, och jag hade gjort allt i min makt för att få honom!

5. du Har fått Bevittna en del pinsamma första dejter i programmet. vilket är ditt eget Bästa dejtingkne­p?

– Man måste våga satsa, så är det bara! Ta för sig och säga vad man känner. Jag tror på att man ska våga ta vad man vill ha.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden