Veckans NU!

KIM KARDASHIAN AKUT SJUK!

FÖRDES I ILFART TILL SJUKHUS

-

Kim Kardashian har varit öppen om vilka problem hon stötte på när hon försökte bli gravid en andra gång. Nu när förlossnin­gen närmar sig verkar stjärnan ha råkat ut för ytterligar­e trubbel.

Idecember blir Kim Kardashian, 35, och maken Kanye West, 38, äntligen tvåbarnsfö­räldrar och lilla North, 2, kan kalla sig storasyste­r. Men allt är inte frid och fröjd i den växande familjen. Enligt uppgift kan Kim nämligen ha drabbats av diabetes i samband med graviditet­en. I ett avsnitt av ” Familjen Kardashian” avslöjar stjärnan nyheten för sin familj.

– De såg mer vätska än normalt i min moderkaka, vilket kan betyda att jag har diabetes. Jag är livrädd, säger hon.

Graviditet­sdiabetes kräver täta kontroller för att se till att blodsockre­t inte är för högt och behöver i vissa fall medicinera­s. I de flesta fall försvinner sjukdomen efter att barnet har fötts.

KAN HÄNDA IGEN

Diabetessk­räcken är inte den enda komplikati­onen som oroar Kim. När stjärnan var gravid med North drabbades hon av havandeska­psförgiftn­ing, vilket ledde till att förlossnin­gen sattes igång i förtid. Nu oroar hon sig för att det ska hända igen.

 ??  ?? "JAG ÄR LIVRÄDD"
"JAG ÄR LIVRÄDD"
 ??  ?? "JAG ÄR LIVRÄDD" Sjukdomen kräver täta kontroller för att se till att blodsockre­t inte är för högt och måste i vissa fall medicinera­s. Nyligen sågs Kim åka i ilfart till en akutmottag­ning för gravida i San Fransisco.
"JAG ÄR LIVRÄDD" Sjukdomen kräver täta kontroller för att se till att blodsockre­t inte är för högt och måste i vissa fall medicinera­s. Nyligen sågs Kim åka i ilfart till en akutmottag­ning för gravida i San Fransisco.
 ??  ?? Enligt uppgift kan den glassälska­nde stjärnan nämligen lida av graviditet­sdiabetes. Om Kim missköter sig kan både hon och det kommande barnet ligga i farozonen.
Enligt uppgift kan den glassälska­nde stjärnan nämligen lida av graviditet­sdiabetes. Om Kim missköter sig kan både hon och det kommande barnet ligga i farozonen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden