Veckans NU!

SUPERSINGE­LN DICAPRIO GIFTER SIG!

UNGKARLSÅR­EN ÄR FÖRBI…

- Av: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP

Har helvetet frusit till is och grisar börjat flyga? Hollywoods meste bachelor, Leonardo Dicaprio, uppges ha friat till flickvänne­n Kelly Rohrbach!

Många har försökt men ingen har lyckats. Med att få Leonardo Dicaprio, 41, att ge upp friheten alltså. Men nu verkar det som att modellen Kelly Rohrback, 25, har lyckats med precis det efter att ha dejtat stjärnan i mindre än ett halvår.

– Leo har friat till henne, säger en källa enligt OK! Magazine.

SKEDDE SPONTANT

Frieriet ska ha varit spontant och skett under en romantisk middag på en italiensk restaurang i New York nyligen.

– Det var inget han planerade, det bara hände. De delade på en flaska rött vin och var mitt uppe i en konversati­on när han frågade. Det är tydligt att de är väldigt kära i varandra, säger källan.

Enligt uppgift känner Leo att Kelly är kvinnan han vill tillbringa resten av livet med eftersom hon är annorlunda mot de tjejer han har dejtat tidigare. Trots att hon, liksom många av stjärnans ex, är fotomodell har hon andra sidor som han saknat hos alla sina tidigare flickvänne­r.

– Hon är väldigt smart och förstår Leo på ett sätt som ingen annan gjort tidigare. De delar många intressen och klickar på ett intellektu­ellt plan, vilket Leo inte är van vid. Hon är så mycket mer än bara ett vackert ansikte, säger källan.

BÖRJAT PLANERA

Så nu är det alltså bara en tidsfråga innan en av världens mest eftertrakt­ade ungkarlar officiellt är borta från marknaden.

– Han han har sagt att han vill vara med henne för alltid, och han menar det verkligen, säger källan.

När bröllopet kommer att äga rum är fortfarand­e oklart.

– De har börjat planera men inget är bestämt än, säger källan.

"HAN FRIADE UNDER EN ROMANTISK MIDDAG"

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Stjärnan uppges nämligen ha friat till flickvänne­n tillika modellen Kelly Rohrback.
Stjärnan uppges nämligen ha friat till flickvänne­n tillika modellen Kelly Rohrback.
 ??  ?? Det trodde ni inte va?!
Kors i taket! Nu verkar det som att Drömfabrik­ens största playboy Leonardo Dicaprio är på väg att stadga sig på riktigt.
Det trodde ni inte va?! Kors i taket! Nu verkar det som att Drömfabrik­ens största playboy Leonardo Dicaprio är på väg att stadga sig på riktigt.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden