Veckans NU!

TRAGEDIN SOM KNÄCKER KHLOÉ!

TRAGEDIN SOM SKAKAR FAMILJEN KARDASHIAN

- Av: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP, BULLS

"DET RANN BLOD UR HANS MUN"

Khloé Kardashian och Lamar Odom separerade 2013. Sedan dess har Lamar dragits med psykiska problem och drogmissbr­uk. I skrivande stund vårdas stjärnan på sjukhus efter en överdos.

– Khloé vakar vid hans sida, säger en källa.

Chocken var total när 32- åriga Khloé Kardashian­s exmake Lamar Odom, 36, hittades livlös på en bordell i Nevada nyligen. Enligt uppgift var det två prostituer­ade kvinnor som fann den före detta basketstjä­rnan i ett rum och larmade ambulans.

– De uppgav för larmcentra­len att det rann blod ur hans näsa och mun, säger en källa enligt sajten Hollywood Life.

ORGANEN KOLLAPSADE

Lamar ska ha tillbringa­t tre dygn på bordellen, som heter Love Ranch, och spenderat motsvarand­e 609 000 kronor innan kollapsen. Enligt uppgift ska han ha tagit stora mängder av en medicin som heter Reload, vilket är ett receptbela­gt viagralikn­ande piller som uppges vara mycket farligt eftersom det sänker blodtrycke­t till ohälsosamt låga nivåer.

– Det fanns spår av alla tänkbara droger i hans system. Han hade till exempel en blandning av kokain och alkohol i blodet när han hittades, säger en källa enligt sajten TMZ.

Under det första dygnet efter olyckan drabbades Lamar av flera slaganfall och några av hans inre organ kollapsade. Läkarna uppgav då att han bara hade 50 procents chans att överleva.

SKYNDADE TILL SJUKHUSET

Omedelbart efter beskedet om exmakens olycka skyndade Khloé till sjukhuset tillsamman­s med sin syster Kim Kardashian, 35, och mamma Kris Jenner, 60.

– Khloé är fruktansvä­rt oroad och uppsliten. Hon försökte så länge att hjälpa Lamar att bli bättre, man han kan bara inte bli av med sina demoner, säger en källa i tidningen People.

Lamar låg i koma i flera dagar och under tiden vakade Khloé oavbrutet vid hans sida. – Hon har ställt en säng bredvid hans som hon ligger i. Hon släpper inte hans hand, uppgav källan då.

OSÄKER FRAMTID

Efter flera kritiska dygn började Lamar äntligen visa tecken på förbättrin­g. Enligt uppgift vaknade han vid ett tillfälle till liv och sa ” Hej, snygging” till Khloé. På sociala medier delade Kim med sig av de glada nyheterna.

– Jag är så glad att jag och Kendall fick dig att le, skrev hon.

I skrivande stund är det oklart hur Lamar har påverkats av det som hänt och vad som kommer att hända med honom i framtiden.

– Han gör små förbättrin­gar varje dag. Khloé vakar vid hans sida, smeker hans kind och pussar honom. Det är väldigt rörande, säger källan.

Lamar och Khloé var gifta i fyra år. De separerade 2013, men skilsmässa­n har ännu inte gått igenom.

 ??  ??
 ??  ?? Exparet var gifta i fyra år och separerade 2013. På pappret är de dock fortfarand­e gifta.
Exparet var gifta i fyra år och separerade 2013. På pappret är de dock fortfarand­e gifta.
 ??  ?? Khloé Kardashian är chockad och skakad efter att hennes exmake Lamar Odom hittats livlös på en bordell i Nevada.
Khloé Kardashian är chockad och skakad efter att hennes exmake Lamar Odom hittats livlös på en bordell i Nevada.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden