Veckans NU!

KHLOÉ KARDASHIAN ÅTERFÖRENA­D MED EXMAKEN

-

Efter den tragiska olyckan när Lamar Odom hittades livlös verkar det nu som att Khloé Kardashian vill ta tillbaka sin exmake.

– Hon vill hjälpa honom genom den svåra tiden, säger en källa.

När 31- åriga Khloé Kardashian­s exmake Lamar Odom, 36, nyligen hittades livlös på en bordell samlades hela stjärnans familj på sjukhuset för att vaka över honom. Den före detta basketspel­aren låg i koma i flera dagar och enligt uppgift lämnade Khloé inte hans sida under hela den tiden. Nu har exparet, som skrev under skilsmässo­pappren så sent som i somras, via sina advokater begärt att skilsmässa­n avbryts. – De har tagit tillbaka ansökan. Khloé vill hjälpa Lamar genom den svåra tiden, säger en källa enligt sajten Hollywood Life.

STÄLLDE KRAV

Redan i april i år pratade Khloé om att hon saknade äktenskape­t.

– Jag kommer aldrig att sluta älska Lamar. Jag är besatt av honom och önskar att han fortfarand­e var min man, sa hon då.

Efter att Lamar hade kollapsat på bordellen Love Ranch i Nevada insåg Khloé att hon inte ville vara utan honom längre. Men för att häva skilsmässa­n hade stjärnan ett tydligt krav:

– Lamar måste sluta helt med droger, säger källan.

KAN BEHÖVA TRANSPLANT­ATION

Vad gäller Lamars tillstånd efter olyckan ska läget fortfarand­e vara kritiskt. Basketspel­aren ska bland annat ha akutoperer­ats två gånger.

– Hans njurar är svårt skadade och han kan komma att behöva en njurtransp­lantation, säger en källa i tidningen Us Weekly och fortsätter:

– Läkarna oroar sig också för att han kan ha fått hjärnskado­r efter de slaganfall som han drabbades av efter kollapsen.

Lamar och Khloé var gifta i fyra år innan de separerade, bland annat på grund av att han sades ha varit otrogen. Nu verkar det alltså som att de ger äktenskape­t en andra chans.

 ?? AV: PAULINA BÅNGE
FOTO: IBL- AOP ?? "JAG KOMMER ALDRIG ATT SLUTA ÄLSKA HONOM"
Khloé Kardashian­s exmake Lamar Odom hittades livlös efter en överdos den 13 oktober. Nu har exparet, som skrev under skilsmässo­pappren i somras, bestämt sig för att försöka igen.
AV: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP "JAG KOMMER ALDRIG ATT SLUTA ÄLSKA HONOM" Khloé Kardashian­s exmake Lamar Odom hittades livlös efter en överdos den 13 oktober. Nu har exparet, som skrev under skilsmässo­pappren i somras, bestämt sig för att försöka igen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden