Veckans NU!

SMUTSIG SKILSMÄSSA! OTROHETEN KROSSADE HALLE BERRYS ÄKTENSKAP

- AV: ANJA KÄLLSTEDT FOTO: IBL- AOP

Efter en längre tid av vilda bråk och svartsjuka går nu Halle Berry och Olivier Martinez skilda vägar. Nu väntar en långdragen vårdnadstv­ist om sonen Maceo.

– Det här kommer att bli smutsigt väldigt snabbt, säger en källa.

Under det senaste året har ryktena gått varma om att Halle Berry, 49, och jämngamle Olivier Martinez är på väg att gå skilda vägar. Nu bekräftar skådisarna att de ska separera efter fem år tillsamman­s.

– Det är med tunga hjärtan vi har kommit fram till beslutet att skiljas. Vi går vidare med kärlek och respekt för varandra och fokuserar på vad som är bäst för vår son. Vi önskar varandra lycka i livet och hoppas att ni respektera­r vårt, och viktigast av allt, våra barns integritet när vi går genom denna svåra period, säger de i ett gemensamt uttalande.

LITAR INTE PÅ HONOM

Enligt uppgift var det Halle som lämnade in skilsmässo­ansökan och skälet hon uppger är meningsski­ljaktighet­er som inte går att lösa. Kort efter separation­en sågs Olivier tillsamman­s med ” Twilight”- skådisen Ashley Greene, 28, och nu påstår insiders att hon är orsaken till separation­en. Källor hävdar även att en orsak är att Halle har tröttnat på Oliviers heta temperamen­t. I januari ställde han till med en skandal på flygplatse­n i Los Angeles när han slog en man med hjälp av en barnstol. Han har även hamnat i blodigt slagsmål med Halles ex Gabriel Aubry, 39.

– Även Halle är mycket lättretlig och de har haft enorma bråk. Det har också funnits allvarliga tillitspro­blem från Halles sida då Olivier har tillbringa­t mycket tid i Frankrike, säger en källa enligt Radar Online.

VILL HA VÅRDNADEN

Nu sägs Halle hoppas på att få vårdnaden om sin och Oliviers gemensamma son, Maceo, 2. – Hon är orolig för att Olivier, som är fransk medborgare, kommer att försöka flytta till Frankrike med Maceo. Det finns inte en chans att Halle kommer att tillåta det, så hon kommer att kämpa in i det sista, säger en källan och tillägger:

– Det här kommer att bli smutsigt väldigt snabbt.

Fortsättni­ng följer...

 ??  ?? "DE HAR HAFT ENORMA BRÅK" Halle Berry och Olivier Martinez går skilda vägar efter fem år tillsamman­s. Förhålland­et har varit stormigt och nu väntas en uppslitand­e skilsmässo­process.
"DE HAR HAFT ENORMA BRÅK" Halle Berry och Olivier Martinez går skilda vägar efter fem år tillsamman­s. Förhålland­et har varit stormigt och nu väntas en uppslitand­e skilsmässo­process.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Halle har dottern Nahla, 7, med exet Gabriel Aubry.
Halle har dottern Nahla, 7, med exet Gabriel Aubry.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden