Veckans NU!

KATE MOSS HAR EN UNG ÄLSKARE I KÄLLAREN

MODELLENS GALNA DUBBELLIV

- Av: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP

Det finns bra och dåliga sätt att ta sig igenom äktenskapl­iga kriser. Supermodel­len Kate Moss lösning? Att låta en 28- årig greve ta makens plats i sängkammar­en!

Det har knakat i fogarna mellan Kate Moss, 41, och hennes man Jamie Hince, 46, ett bra tag nu. I somras verkade det som att äktenskape­t var på väg att ta slut men paret kämpade på och så sent som i början av oktober sågs Kate med sin vigselring på fingret. Nu verkar det dock som att supermodel­len har hittat en ny romans – i den 13 år yngre greven Nikolai von Bismarck.

– Han bor i hennes källare, säger en källa i tidningen Daily Mail.

Nyligen sågs han smugglas in i modellens hem under ett stort skynke.

– Grannen skrek när hon såg honom, säger en källa.

KÄNT VARANDRA LÄNGE

Nikolai är en societetsk­ille från London. Enligt uppgift har Kate känt 28- åringen sedan han var barn, genom hans mamma Debonnaire, 56, som driver en lyxbutik i London. När Kates fyraåriga äktenskap med Jamie började svaja i somras uppstod mer än vänskaplig­a känslor mellan henne och Nikolai.

– De har dejtat i flera månader. Nikolai har tillbringa­t mycket tid hemma hos Kate, säger källan.

Nu ska förhålland­et alltså ha blivit så seriöst att Nikolai har flyttat in hos modellen. Enligt uppgift har han fått ett eget rum i Kates källare. Nikolais mamma ska vara förtjust över sonens nya kärlek – trots den stora åldersskil­lnaden.

– Hon älskar Kate och tycker bara att det är roligt, säger en källa.

JAMIE VILL RÄDDA ÄKTENSKAPE­T

Kates make Jamie är enligt uppgift förkrossad, eftersom han fortfarand­e hyser förhoppnin­gar att kunna rädda äktenskape­t.

– Eftersom Kate fortfarand­e inte har tagit av sig ringen tror han att det finns en chans, säger källan.

Frågan är vad Nikolai tycker om det!

 ??  ?? Supermodel­len Kate Moss vet hur man råder bot på ett trassligt äktenskap. När hennes relation med maken Jamie Hince började strula i somras gjorde hon det enda rätta och skaffade en ung älskare! Mannen i fråga heter Nikolai von Bismarck, är 28 år...
Supermodel­len Kate Moss vet hur man råder bot på ett trassligt äktenskap. När hennes relation med maken Jamie Hince började strula i somras gjorde hon det enda rätta och skaffade en ung älskare! Mannen i fråga heter Nikolai von Bismarck, är 28 år...
 ??  ?? "DE HAR DEJTAT I FLERA MÅNADER"
"DE HAR DEJTAT I FLERA MÅNADER"
 ??  ??
 ??  ?? Jamie och Kate har inte setts tillsamman­s sedan i början av sommaren, men ingen av dem har ännu tagit av sig sina vigselring­ar. En sak är dock säker: de bor inte längre tillsamman­s.
Jamie och Kate har inte setts tillsamman­s sedan i början av sommaren, men ingen av dem har ännu tagit av sig sina vigselring­ar. En sak är dock säker: de bor inte längre tillsamman­s.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden