Veckans NU!

KÄRLEKSLYC­KAN ÖVER FÖR EMMA & ANDREW NU ÄR DET SLUT PÅ RIKTIGT!

- Av: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP

Ännu ett Hollywoodp­ar har kastat in handduken. Den här gången är det Emma Stone och Andrew Garfield som valt att avsluta sin relation.

Isomras tog de en uppmärksam­mad paus, men Emma Stone, 27, och Andrew Garfield, 32, hittade snart tillbaka till varandra. Nu verkar det dock vara över för gott för paret, som träffades under inspelning­arna av ” The Amazing SpiderMan” för fyra år sedan.

– Det funkade helt enkelt inte. De känner fortfarand­e mycket kärlek till varandra, är på god fot med varandra och är fortfarand­e vänner, säger en insatt källa i tidningen Us Weekly.

JOBBAT MYCKET

Emma och Andrew var länge ett av Hollywoods hetaste unga par. För två år sedan blev de sambor när de köpte en lyxvilla för 17 miljoner kronor i Beverly Hills. Men på sistone har de inte setts ihop alls. – De har varit isär under tiden som de har jobbat. De bryr sig fortfarand­e om varandra, säger en källa.

Andrew spelar just nu in filmen ” Silence” i Taiwan och det sägs att det var distansen som slutligen ledde till uppbrottet.

ÄR HEMLIGHETS­FULL

Enligt uppgift tog förhålland­et slut redan för några månader sedan, men både Emma och Andrew har valt att ligga lågt med det. Efter parets paus tidigare i år förklarade Emma varför hon alltid valt att inte prata om sitt förhålland­e offentligt.

– Jag pratar aldrig om sånt här just av det här specifika skälet – att allt är så spekulativ­t och grundlöst. Jag förstår intresset för det helt och hållet, eftersom jag också haft ett sådant intresse. Men det är så speciellt för mig att det aldrig känns bra att prata om, så jag fortsätter att inte prata om det.

Förra gången paret gjorde slut sades det bero på att Andrew varit otrogen. Frågan är vad som har hänt nu…

 ??  ?? "DISTANSEN BLEV
FÖR MYCKET"
I somras tog de en uppmärksam­mad paus, men den här gången ska skådisarna Emma Stone och Andrew Garfield ha avslutat sin relation för gott.
"DISTANSEN BLEV FÖR MYCKET" I somras tog de en uppmärksam­mad paus, men den här gången ska skådisarna Emma Stone och Andrew Garfield ha avslutat sin relation för gott.
 ??  ?? Emma har sökt stöd hos sin mamma Kristina Stone. Enligt uppgift är stjärnan förkrossad.
Emma har sökt stöd hos sin mamma Kristina Stone. Enligt uppgift är stjärnan förkrossad.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden