Veckans NU!

SVÄLTER SIG FÖR SINA MÄN!

POSH & ANGELINAS SJUKA BANTNINGSH­ETS

-

Utåt sett lever de perfekta liv med snygga män och gulliga barn. Men bakom kulisserna är Angelina Jolie och Victoria Beckham hårt pressade och mer ohälsosamm­a än någonsin. Nu kryper sanningen fram.

– Det är deras mäns fel, säger en källa.

Skådespele­rskan Angelina Jolie, 40, och designern Victoria Beckham, 41, är två av världens mest kända kvinnor och tillsamman­s med sina män Brad Pitt, 51, respektive David Beckham, 40, utgör de de två av de mest bevakade kändispare­n genom tiderna. Nu kommer uppgifter om att kvinnorna pressas hårt för att fortsätta vara snygga och smala.

– Utseendehe­tsen i Hollywood är galen. Det har gått för långt, skriver en person på Twitter.

"SKRÄMMANDE MAGER"

På sistone har både Angelina och Victoria visat upp oroväckand­e magra figurer, vilket har fått omvärlden att oroa sig för deras hälsotills­tånd.

– Victoria ser inte frisk ut. Det ser ut som att hon ska gå sönder, säger en källa enligt OK! Magazine.

– Angelina är skrämmande mager, säger en annan enligt sajten Radar Online.

Båda kvinnorna har alltid varit slanka, men nu uppges deras besatthet av att inte gå upp i vikt ha gått överstyr.

– Det är deras mäns fel, säger en källa.

VILL BEHÅLLA DAVID

Victoria och David har omgärdats av otrohetsry­kten ända sedan de blev ihop på 90- talet. De kvinnor som David har fått upp ögonen för vid sidan av äktenskape­t har alltid varit smala och unga, vilket enligt uppgift nu har lett till att Victoria börjat tvivla på sig själv och sitt utseende.

– Hon är besatt av att vara så smal som möjligt. Hon räknar varenda kalori, säger en källa enligt sajten Starpulse.

När hon och David äter tillsamman­s har modeprofil­en enligt uppgift extra svårt att få i sig något. David verkar inte direkt uppmuntra henne till att njuta av god mat.

– Hon stoppar maten i munnen och tuggar den, men sedan spottar hon ut den i en servett istället för att svälja, säger källan.

– Victoria och David har inte varit lyckliga med varandra på ett tag. Hon är magrare än på länge, och det skvallrar om att hon går igenom en tuff period. Hennes vikt följer alltid hennes sinnesstäm­ning, säger en källa i tidningen Closer.

OROAR SIG FÖR ATT ÅLDRAS

Även Angelinas utmärglade look ska delvis vara ett resultat av att relationen med maken knakar i

 ??  ?? "DE ÄR BESATTA AV ATT VARA SMALA" Victoria Beckham och Angelina Jolie är två av världens mest kända kvinnor. Utåt sett lever de perfekta liv tillsamman­s med sina snygga män, gulliga barn och framgångsr­ika karriärer. Men bakom kulisserna uppges...
"DE ÄR BESATTA AV ATT VARA SMALA" Victoria Beckham och Angelina Jolie är två av världens mest kända kvinnor. Utåt sett lever de perfekta liv tillsamman­s med sina snygga män, gulliga barn och framgångsr­ika karriärer. Men bakom kulisserna uppges...
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden