Veckans NU!

VICTORIA'S SECRET FASHION SHOW 2015 SKANDALEN BAKOM SUPERVISNI­NGEN

-

Änglarna på Victoria’s secret fashion show är långt ifrån så väna och oskyldiga som de verkar. Veckans NU! har koll på dramatiken bakom kulisserna på årets visning.

Det är en av de mest glamourösa händelsern­a på året och modellerna ser alltid lika perfekta ut. Men bakom de välputsade fasaderna är Victoria’s secret fashion show allt annat än ett himmelrike för de inblandade. Enligt uppgift plågas de medverkand­e tjejerna av nervositet och osäkerhet, vilket leder till bråk och dålig stämning bakom kulisserna. – Nästan alla modeller har dåligt självförtr­oende. De får hela tiden veta att de inte duger, har den före detta Victoria's secret- ängeln Miranda Kerr avslöjat.

GIGI & KENDALL DEBUTERADE

I år, när eventet firade 20- årsjubileu­m, skakades det dessutom av en präktig skandal. Rihanna, 27, som var tänkt att uppträda på catwalken, ska ha ställt in i sista sekund när hon fick reda på att ” Familjen Kardashian”- profilen Kendall Jenner, 20, och hennes jämnåriga bästis Gigi Hadid skulle vara med istället för Jourdan Dunn, 25.

– Riri är verkligen besviken på Victoria’s secret som bjöd in två medelmåtti­ga Hollywoodb­rats till showen. Hon vill inte vara en del av det, säger en källa enligt NW Magazine och fortsätter:

 ??  ?? "TJEJERNA SÅG HELT PERFEKTA UT" En riktig färgfest var det när årets glammigast­e modevisnin­g York nyligen. På bilden syns bland andra modellerna Behati
"TJEJERNA SÅG HELT PERFEKTA UT" En riktig färgfest var det när årets glammigast­e modevisnin­g York nyligen. På bilden syns bland andra modellerna Behati
 ??  ?? Modellen Jourdan Dunn fick inte vara med.
Modellen Jourdan Dunn fick inte vara med.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden