Veckans NU!

BABY NUMMER 2 FÖR CHANNING & JENNA!

SNART HÖR DE LJUDET AV SMÅ FÖTTER IGEN

- AV: BELLA HANSSON FOTO: IBL- AOP

Sorry girls, det verkar som om Channing Tatum har det riktigt gött med frugan Jenna Dewan- Tatum. Paret ska nämligen få ytterligar­e tillökning i familjen!

Föräldrali­vet är allt bra härligt. Det verkar i alla fall skådisarna tillika makarna Channing Tatum, 35, och jämnåriga Jenna Dewan- Tatum tycka, som nu sägs vänta baby nummer två. Deras dotter Everly, 2, ska alltså bli storasyste­r! Enligt uppgift kom nyheten fram då Channing och Jenna var på fest.

– Jenna berättade för sina vänner på George Clooneys halloweenf­est att hon inte drack för att hon är gravid, säger en källa till sajten Hollywoodl­ife och fortsätter:

– Hon sa också att de skulle gå hem tidigt från partyt på grund av det.

"MIN FRU ÄR EN KRIGARE"

Det är bara några månader sedan som Jenna avslöjade att hon är sugen på fler barn. När sajten E! News frågade stjärnan om hon hade funderat på att skaffa en till knodd svarade hon glatt:

– Ja, ja! Jag är inte säker på när men vi vill definitivt ha fler.

Channing verkar också vara ombord på bebiståget, och har tidigare talat sig varm om sin hustrus styrka som mor.

– Vi tror att vi är stora starka män, och att vi klarar av vad som helst. Men verklighet­en är att kvinnor är mycket starkare än vad vi någonsin kommer att kunna vara. Min fru är en krigare, har hunken berättat i tidningen Vanity Fair.

 ??  ?? Hurra! Superhunke­n Channing Tatum och hans fru Jenna Dewan- Tatum väntar enligt uppgift barn igen. "NYHETEN KOM FRAM PÅ EN FEST"
Hurra! Superhunke­n Channing Tatum och hans fru Jenna Dewan- Tatum väntar enligt uppgift barn igen. "NYHETEN KOM FRAM PÅ EN FEST"
 ??  ?? Dottern Everly är nu två och ett halvt år och kommer snart att bli storasyste­r!
Dottern Everly är nu två och ett halvt år och kommer snart att bli storasyste­r!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden