Veckans NU!

JUSTIN BIEBER SPÅRAR UR – IGEN!

"HAN HAR TAPPAT KONTROLLEN"

- AV: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP

I somras verkade det som att sångaren Justin Bieber hade slagit av på skandaltak­ten och börjat fokusera mer på musiken. Men nu är strulpelle­n Justin tillbaka och det med besked.

Justin Bieber, 21, har haft sin beskärda del av skandaler sedan genombrott­et 2008. Från den struliga relationen med Selena Gomez i början av karriären, via rattfyller­i, drogmissbr­uk och bråk, till avbrutna konserter och tjafs med fans. Precis när det verkade som att Justin hade lugnat ner sig, kommer nu uppgifter om att stjärnan håller på att spåra ur totalt och är psykiskt instabil.

– Han har tappat kontrollen, skriver en person på Twitter.

BAD OM URSÄKT

Stjärnans tuffa höst eskalerade när han skulle uppträda i Oslo nyligen – och avbröt konserten efter bara en låt. Det var efter att någon hade spillt vatten på scen som Justin blev märkbart upprörd och irriterad. När sångaren skulle torka bort vattnet försökte fansen ta handduken. Justin sa åt dem att sluta, men när han inte fick gehör stormade han av scenen, för att inte återvända.

– Jag menade inte på något sätt att vara elak, men jag valde att avsluta konserten eftersom människorn­a längst fram inte ville lyssna. Jag hoppas att alla förstår vad jag menar och jag brukar inte alltid hantera saker på rätt sätt, skrev stjärnan på Instagram efter händelsen.

GICK BÄRSÄRK

Bara några dagar senare väckte stjärnan uppmärksam­het när han gick bärsärk inne på en restaurang i Frankrike.

– Han välte en stol och gick därifrån. Han blev arg för att några fans filmade honom, säger en källa enligt sajten TMZ.

Andra händelser som tyder på att Justin inte mår hundra just nu är att han reste sig upp och lämnade en direktsänd radiointer­vju för att det ” var för mycket folk” i studion i slutet av oktober, samt tillrättav­isade publiken i Spanien för att de inte klappade i takt.

Vad händer, Justin?

 ??  ?? "HAN STORMADEAV SCENEN" Justin Bieber sa att han skulle lugna ner sig, men just nu verkar stjärnan vara illa ute. Han uppges vara nära ett sammanbrot­t och hans vänner oroar sig för hans vilda leverne. ” Han har tappat kontrollen”, säger en källa.
"HAN STORMADEAV SCENEN" Justin Bieber sa att han skulle lugna ner sig, men just nu verkar stjärnan vara illa ute. Han uppges vara nära ett sammanbrot­t och hans vänner oroar sig för hans vilda leverne. ” Han har tappat kontrollen”, säger en källa.
 ??  ?? Nyligen skulle skådisen uppträda i Oslo, men konserten avbröts nästan direkt.
Nyligen skulle skådisen uppträda i Oslo, men konserten avbröts nästan direkt.
 ??  ?? Stjärnan fick nämligen nog av fansen längst fram, som inte lät honom vara ifred när han skulle torka upp vatten från scenen. Efteråt bad Justin om ursäkt på Instagram.
Stjärnan fick nämligen nog av fansen längst fram, som inte lät honom vara ifred när han skulle torka upp vatten från scenen. Efteråt bad Justin om ursäkt på Instagram.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden