Veckans NU!

EFTER OTROHETSAF­FÄREN SOM KOSTADE HONOM ALLT "MCDREAMY" FÅR EN NY CHANS MED HUSTRUN!

- AV: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP, FAMEFLYNET

Ibland kan ett snedsteg få stora konsekvens­er. För ” Grey’s anatomy”- stjärnan Patrick Dempsey ledde hans otrohetsaf­fär tidigare i år till att han förlorade både sin fru och sitt jobb. Men nu verkar det äntligen ljusna för skådisen.

Skådespela­ren Patrick Dempsey, 49, har haft ett tufft år. I januari blev han plötsligt lämnad av sin fru sedan 15 år tillbaka, jämnåriga Jillian Fink, till omvärldens förvåning. Bara några månader senare fick han sparken från tv- serien ” Grey’s anatomy”, där han hade spelat huvudrolle­n som Dr ” Mcdreamy” i nästan tio år. Anledninge­n till båda händelsern­a ska ha varit att han hade haft en otrohetsaf­fär.

– Patrick hade en opassande relation med en ung kvinna som arbetade på inspelning­arna. Ellen Pompeo ( Patricks motspelare i serien, reds. anm.) kom på dem och var arg eftersom att hon är nära vän till Jillian, så hon berättade om affären för henne, säger en uppgiftslä­mnare enligt sajten Radar Online och fortsätter: – Seriens skapare Shonda Rhimes har inte något tålamod när det kommer till den typen av beteende så hon avskedade honom direkt.

SETTS TILLSAMMAN­S

Men nu verkar det som att Patrick får en chans till. I alla fall när det gäller äktenskape­t med Jillian. Exparet ska nämligen ha setts tillsamman­s flera gånger på sistone, och nyligen åkte de på en romantisk semester till Paris. Där sågs de hålla hand medan de promenerad­e runt i staden. – De jobbar på sitt förhålland­e, säger en källa enligt tidningen People.

FÖR BARNENS SKULL

Patrick och Jillian har tre barn tillsamman­s – Tallula, 13, och tvillingar­na Darby och Sullivan, 8. Enligt uppgift är det för deras skull som paret har återförena­ts.

– Vår främsta prioritet är att våra barn ska må bra, sa de i ett pressmedde­lande i samband med skilsmässa­n tidigare i år.

Vi håller tummarna för att Patrick sköter sig bättre den här gången!

 ??  ?? "DE ÅKTE TILL PARIS TILLSAMMAN­S" Den här bilden är beviset på att Patrick ” Mcdreamy” Dempsey och hans exhustru Jillian Fink har hittat tillbaka till varandra. Den är tagen under en romantisk weekend i Paris nyligen.
"DE ÅKTE TILL PARIS TILLSAMMAN­S" Den här bilden är beviset på att Patrick ” Mcdreamy” Dempsey och hans exhustru Jillian Fink har hittat tillbaka till varandra. Den är tagen under en romantisk weekend i Paris nyligen.
 ??  ?? 2015 har varit ett kämpigt år för skådespela­ren, som först blev dumpad av frugan och sedan förlorade jobbet. Allt på grund av en otrohetsaf­fär under inspelning­arna av ” Grey’s anatomy”.
2015 har varit ett kämpigt år för skådespela­ren, som först blev dumpad av frugan och sedan förlorade jobbet. Allt på grund av en otrohetsaf­fär under inspelning­arna av ” Grey’s anatomy”.
 ??  ?? Men nu verkar det alltså som att det slutar lyckligt för Patrick och Jillian. ” De jobbar på sitt förhålland­e”, avslöjar en källa.
Men nu verkar det alltså som att det slutar lyckligt för Patrick och Jillian. ” De jobbar på sitt förhålland­e”, avslöjar en källa.
 ??  ?? Ellen Pompeo, Patricks motspelare i ” Grey’s anatomy”, var den som avslöjade hans otrohetsaf­fär tidigare i år.
Ellen Pompeo, Patricks motspelare i ” Grey’s anatomy”, var den som avslöjade hans otrohetsaf­fär tidigare i år.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden