Veckans NU!

JENNIFER & JUSTINS BISARRA ÄKTENSKAPS­REGLER

SÅ HÅLLER DE KÄRLEKEN VID LIV

- Av: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP

Alla sätt är bra utom de dåliga när det kommer till att hålla lågan brinnande i ett äktenskap. Jennifer Aniston och hennes nyblivne make Justin Theroux vet precis hur de ska undvika att gå varandra på nerverna.

De gifte sig för mindre än ett halvår sedan, men Jennifer Aniston, 46, och Justin Theroux, 44, har redan börjat oroa sig för att tröttna på livet som man och hustru. Därför har de nyblivna makarna utformat särskilda regler för hur ofta de får träffas.

– Det är ingen tvekan om att de älskar varandra, men de är försiktiga med att tillbringa för mycket tid tillsamman­s, säger en källa enligt OK! Magazine.

JOBBAR MYCKET

Enligt uppgift har paret bestämt sig för att fyra timmar per dag i varandras sällskap är precis lagom, sedan måste de vara ifrån varandra. Under hösten har det inte varit något problem för stjärnorna att följa sina regler, eftersom Jennifer har varit i Atlanta för att medverka i filmen ” Mother’s day” medan Justin har bott i Austin, där hans tv- serie ” The Leftovers” spelas in.

– Båda två uppskattar egentid väldigt mycket. De kommer allra bäst överens när de är i olika delar av landet. De skickar sexiga sms och bilder på sina vigselring­ar till varandra, säger källan.

SEPARATA SOVRUM

Men även när paret bor tillsamman­s väljer de allt som oftast att sova i olika rum.

– Justin gillar att läsa och titta på tv i sängen. Jennifer blir galen på att han aldrig släcker lampan när hon försöker sova. Därför har de nu skilda sovrum, säger källan.

Tydligen fungerar Jen och Justins något okonventio­nella äktenskaps­regler alldeles utmärkt eftersom paret enligt uppgift har det ” fantastisk­t” tillsamman­s.

– De är lyckligare än någonsin, säger källan.

 ??  ?? "DE FÅR BARA TILLBRINGA FYRA TIMMAR TILLSAMMAN­S"
Justin Theroux och Jennifer Aniston gifte sig i somras. Nu avslöjas det hur stjärnorna håller sitt äktenskap passionera­t.
"DE FÅR BARA TILLBRINGA FYRA TIMMAR TILLSAMMAN­S" Justin Theroux och Jennifer Aniston gifte sig i somras. Nu avslöjas det hur stjärnorna håller sitt äktenskap passionera­t.
 ??  ?? Paret har nämligen utformat särskilda regler för hur ofta de får träffas – och det är inte särskilt ofta. ” Båda uppskattar egentid”, säger en källa.
Paret har nämligen utformat särskilda regler för hur ofta de får träffas – och det är inte särskilt ofta. ” Båda uppskattar egentid”, säger en källa.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden