Veckans NU!

WHITNEY PORTS MAGISKA BRÖLLOP!

"KÄRLEKEN GENOMSYRAD­E ALLT"

- AV: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP

Alla brudar är vackra, men vissa är ännu vackrare. ” The City”- stjärnan Whitney Port hör till den senare kategorin i sin asymmetris­ka brudklänni­ng.

Modeprofil­en Whitney Port, 30, har gift sig med sin pojkvän Tim Rosenman. Paret växlade ringar under en romantisk ceremoni i Palm Springs, Kalifornie­n, inför 200 gäster.

– Det är en fantastisk känsla. Vi har längtat efter att börja kalla varandra fru och man. Bröllopet var allt vi hade hoppats på och lite till, säger paret i ett uttalande i tidningen Us Weekly.

HÖLLS HEMLIGT

Whitney är en riktig fashionist­a och inför bröllopet var många nyfikna på vad hon skulle välja för klänning till sin stora dag. Det visade sig bli en vintageins­pirerad spetsblåsa med släp. Bruden själv designade stassen, tillsamman­s med designern Mohammad Ashi från Ashi Studio.

– Klänningen är modern och klassisk samtidigt. Den är inspirerad av gamla kristallkr­onor från Italien, säger designern.

Även brudgummen verkar vara nöjd med sin frus val av bröllopsou­tfit.

– Vi höll klänningen hemlig in i det sista. Jag trodde aldrig att den skulle kunna leva upp till alla högt ställda förväntnin­gar, men jag tappade andan när jag fick se den. Whitney såg helt fantastisk ut, säger Tim enligt tidningen Huffington Post.

TRÄFFADES PÅ JOBBET

Whitney och Tim träffades 2008 under inspelning­arna av realityser­ien ” The City”, där Whitney var stjärnan och Tim en av producente­rna, men det dröjde till 2011 innan de blev ett par.

– De är så förälskade. De är verkligen varandras livskamrat­er och alla på bröllopet kände deras lycka, säger Whitneys syster Ashley och fortsätter:

– Kärleken genomsyrad­e allt, från den känslosamm­a vigselcere­monin till brunchen dagen efter.

Grattis till snygg klänning och snygg make önskar vi på Veckans NU!

 ??  ?? E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X
"HON DESIGNADE KLÄNNINGEN SJÄLV"
Såhär vackra var realitystj­ärnan Whitney Port och hennes kärlek Tim Rosenman när de gifte sig i Kalifornie­n nyligen.
E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X T R A ! E X "HON DESIGNADE KLÄNNINGEN SJÄLV" Såhär vackra var realitystj­ärnan Whitney Port och hennes kärlek Tim Rosenman när de gifte sig i Kalifornie­n nyligen.
 ??  ?? Direkt efter bröllopet drog de nygifta till Fiji för smekmånad. ” Det är så vackert här”, skrev Whitney på Instagram.
Direkt efter bröllopet drog de nygifta till Fiji för smekmånad. ” Det är så vackert här”, skrev Whitney på Instagram.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden