Veckans NU!

KIMS VIKTPANIK HAR GÅTT UPP ÖVER 23 KILO

- Av: BELLA HANSSON FOTO: IBL- AOP

Realitystj­ärnan Kim Kardashian har bara en dryg månad kvar till sin förlossnin­g, och tur är väl det. Hon har nämligen enligt uppgift fått panik av att hon gått upp i vikt mer än vad hon hade räknat med.

N ästan där! I slutet av december kommer 35- åriga Kim Kardashian och 38- årige Kanye Wests andra barn, en son, till världen om allt går som det ska. Men Kim kan enligt uppgift inte vänta tills ungen kommer ut, eftersom hon håller på att bli tokig över sin viktuppgån­g.

– Okej, jag är uppe i över 23 kilo nu… och jag har sex veckor kvar! Jag har en del att göra sen, twittrar realitystj­ärnan.

DIETEN AVBRÖTS Anledninge­n till att Kim har panik över sin vikt är att förra gången hon var gravid, med dottern North,

"DET KÄNNS SOM OM JAG ÄR I NÅGON

ANNANS KROPP"

gick hon upp mycket och mådde väldigt dåligt av det. Hon blev även hånad av omvärlden och hade därför enligt källor styrt upp en strikt diet att gå efter.

– Kim lovade sig själv att inte gå upp lika mycket i vikt den här gången, men hon äter mer än någonsin. Dieten hon skulle gå på struntade hon i nästan direkt, säger en källa enligt OK! Magazine.

BERÄTTAR ÖPPENHJÄRT­IGT Kim har berättat öppenhjärt­igt i sin blogg om hur hon känner.

– Ärligt talat: för mig är graviditet det värsta jag har varit med om! LOL! Jag njuter inte en enda sekund och jag förstår inte människor som gör det. Det känns som om jag är i någon annans kropp, skriver stjärnan.

 ??  ?? Kim Kardashian är snart ready to pop, och det ser hon fram emot. Kim mår nämligen inte bra av att ha gått upp så mycket i vikt under sin graviditet. ” För mig är graviditet det värsta jag har varit med om”, säger stjärnan.
Kim Kardashian är snart ready to pop, och det ser hon fram emot. Kim mår nämligen inte bra av att ha gått upp så mycket i vikt under sin graviditet. ” För mig är graviditet det värsta jag har varit med om”, säger stjärnan.
 ??  ?? … men stjärnan ska ha struntat i dieten omgående. ” Hon äter mer än någonsin”, säger en källa.
… men stjärnan ska ha struntat i dieten omgående. ” Hon äter mer än någonsin”, säger en källa.
 ??  ?? Kim ska enligt uppgift ha styrt upp en strikt bantningsr­egim för den här graviditet­en…
Kim ska enligt uppgift ha styrt upp en strikt bantningsr­egim för den här graviditet­en…

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden