Veckans NU!

HAR INTE TRÄFFAT SURI PÅ 800 DAGAR!

TOMS ISKALLA RELATION TILL DOTTERN

- AV: ANNIE LUAP FOTO: IBL- AOP

Skådespela­ren Tom Cruise har inte längre någon kontakt med nioåriga dottern Suri. Anledninge­n uppges vara hans involverin­g i scientolog­ikyrkan.

När Tom Cruise, 53, och Katie Holmes, 37, skilde sig i juni 2012 fick Katie vårdnaden om deras gemensamma dotter Suri, idag 9. Tidigare i år kunde Veckans NU! rapportera att Tom och Suri glidit ifrån varandra rejält. Nu kommer nya chockerand­e uppgifter.

– Tom har inte setts offentligt med sin dotter på mer än två år. Det är en femtedel av hennes livstid. Han är inte intressera­d av att vara del av hennes dagliga liv, säger en källa i tidningen National Enquirer.

KYRKANS FEL

Orsaken till att Tom och Suri, som tidigare hade en bra relation, inte har träffats på över 800 dagar uppges vara Toms involverin­g i den kontrovers­iella scientolog­irörelsen. Katie är emot religionen och scientolog­erna sägs vilja att Tom ska ta avstånd från alla som uttalat sig negativt om dem.

– Katie gör allt för att vara en närvarande mamma, men inget kan ersätta Suris pappa, säger källan och fortsätter:

– Det är patetiskt att Tom som är så rik och känd är en sådan frånvarand­e pappa.

LYCKLIGARE NU

Enligt uppgift har Tom och Katie ingen kontakt med varandra överhuvudt­aget.

– De pratar inte med varandra längre. Inte ens när det gäller Suri, säger en källa enligt sajten TMZ.

Efter att Katie hade lämnat Tom flyttade hon med dottern till New York och sedan dess har Suri fått ett betydligt mer normalt liv än när hon bodde med Tom. Enligt uppgift vill flickan inte ha något med sin pappa att göra.

– Hon är ett mycket lyckligare barn nu, säger en källa enligt sajten Celeb Dirty Laundry.

 ??  ?? "DET ÄR PATETISKT"
Tom och Suri sägs inte ha träffats på över två år. ” Han är inte intressera­d av att vara en del av Suris dagliga liv”, säger en källa.
"DET ÄR PATETISKT" Tom och Suri sägs inte ha träffats på över två år. ” Han är inte intressera­d av att vara en del av Suris dagliga liv”, säger en källa.
 ??  ?? Filmstjärn­an Tom Cruise har ingen kontakt med dottern Suri. Enligt uppgift beror det på att han har valt sin tro före henne. Stjärnan är som bekant scientolog.
Filmstjärn­an Tom Cruise har ingen kontakt med dottern Suri. Enligt uppgift beror det på att han har valt sin tro före henne. Stjärnan är som bekant scientolog.
 ??  ?? Toms exfru Katie Holmes tar ensam hand om den nioåriga flickan. ” Hon och Tom pratar inte med varandra längre”, säger en källa.
Toms exfru Katie Holmes tar ensam hand om den nioåriga flickan. ” Hon och Tom pratar inte med varandra längre”, säger en källa.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden