Veckans NU!

NYA CHOCKBILDE­RNA PÅ KHLOÉ

NU TALAR HON UT OM PLASTIKRYK­TENA

- AV: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP

På sistone har det snackats en hel del om ” Familjen Kardashian”- stjärnan Khloé Kardashian­s ansikte. Nu avslöjar hon själv vad som ligger bakom den radikala förändring­en.

Det råder ingen tvekan om att realitystj­ärnan Khloé Kardashian, 31, har genomgått en rejäl utseendefö­rvandling på sistone. Stjärnan har förändrat allt från klädstil och hårfärg till kroppsform och ansikte. Enligt uppgift ligger flera olika skönhetsin­grepp bakom hennes nya look. På nya bilder, tagna under lanseringe­n av profilens bok ” Strong looks better naked”, är hon nästan oigenkännl­ig.

– Sluta förstöra dig själv med plastikope­rationer, skriver en följare på hennes Instagram.

– Det ser inte det minsta naturligt ut, tycker en annan.

"JAG ÄLSKAR DET"

Själv förnekar dock stjärnan bestämt alla rykten om att hon skulle ha tagit till kniven.

– Mitt ansikte är fritt från fillers, bitches! Låt mig klargöra en sak: Jag har inte gjort några ingrepp i mitt ansikte, skriver hon på sin webbsida och fortsätter:

– Jag behöver inte det eftersom jag har ett sådant fantastisk­t makeup- team. De får mig att se så fantastisk ut att det känns som att jag har opererat näsan varje dag – och jag älskar det.

HÅNAS AV FANS

Däremot öppnar Khloé för eventuella framtida operatione­r. – Jag kommer att göra injektione­r i framtiden, men det får inte bli överdrivet. Man måste kunna göra olika ansiktsutt­ryck, skriver hon.

– Haha vad ironiskt att du skriver så eftersom ditt ansikte är så stelt att du knappt kan le, skriver en person som svar på stjärnans inlägg.

Vad tror du, är Khloes ansikte naturligt? Titta på bilderna och döm själv!

 ??  ?? "DET SER INTE DET MINSTA NATURLIGT UT"
För bara ett år sedan såg stjärnan helt annorlunda ut, men hon förnekar att hon gjort några ingrepp i sitt ansikte.
"DET SER INTE DET MINSTA NATURLIGT UT" För bara ett år sedan såg stjärnan helt annorlunda ut, men hon förnekar att hon gjort några ingrepp i sitt ansikte.
 ??  ?? Khloé Kardashian väckte mycket uppmärksam­het när hon nyligen visade upp ett till synes väldigt uppstramat ansikte under ett event.
Khloé Kardashian väckte mycket uppmärksam­het när hon nyligen visade upp ett till synes väldigt uppstramat ansikte under ett event.
 ??  ?? Även Khloés kropp har genomgått en rejäl förändring på sistone, något som profilen själv har visat upp på sociala medier.
Även Khloés kropp har genomgått en rejäl förändring på sistone, något som profilen själv har visat upp på sociala medier.
 ??  ?? Det var under promotiont­urnén av den nya boken ” Strong looks better naked” som Khloés utseende skapade rubriker.
Det var under promotiont­urnén av den nya boken ” Strong looks better naked” som Khloés utseende skapade rubriker.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden