Veckans NU!

FÖRSÖKTE TA LIVET AV SIG

- Av: ANJA KÄLLSTEDT FOTO: IBL- AOP

"Nothing compares 2 u"- sångerskan Sinéad O'connor skapade panik bland sina fans och närstående när hon nyligen lämnade ett meddelande på Facebook där hon skrev att hon hade tagit en överdos.

Oroliga fans larmade polisen efter att Sinéad O'connor, 49, skrivit flera märkliga statusuppd­ateringar på Facebook. Bland annat skrev den irländska stjärnan att hon tagit en överdos på ett hotell.

– Det finns inget annat sätt för mig att få respekt. Jag är inte hemma, jag är på ett hotell någonstans på Irland, under ett annat namn, skrev sångerskan.

"JAG ÄR OSYNLIG"

Sinéad uppger i sitt meddelande att hon har gråtit i flera veckor.

– Jag är osynlig. Jag betyder ingenting för någon, skriver hon.

Polisen hittade sångerskan vid liv och förde henne till sjukhus.

Det här är inte stjärnans första självmords­försök. 2007 berättade Sinéad – som fick diagnosen bipolärt syndrom 2003 – i Oprah Winfreys talkshow att hon försökte ta livet av sig på sin 33- årsdag.

 ??  ?? "HON HADE TAGIT EN ÖVERDOS" Stort drama uppstod nyligen då "Nothing compares 2 u"sångerskan Sinéad O'connor skrev på Facebook att hon hade tagit en överdos på ett hotell.
"HON HADE TAGIT EN ÖVERDOS" Stort drama uppstod nyligen då "Nothing compares 2 u"sångerskan Sinéad O'connor skrev på Facebook att hon hade tagit en överdos på ett hotell.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden