Veckans NU!

LAMAR ODOM BEHÖVER HJÄLP DYGNET RUNT KAN INTE GÅ EFTER OLYCKAN

- AV: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP

Det har gått två månader sedan Lamar Odom hittades medvetslös. Nu verkar det som att han har en lång och svår väg tillbaka till sitt normala liv.

Basketstjä­rnan Lamar Odom, 36, tog en överdos och kollapsade på en bordell den 13 oktober. Under några veckor svävade han mellan liv och död. Nu står det klart att 36- åringen kommer att överleva, men enligt uppgift har han drabbats av bestående men efter olyckan.

– Lamar kommer sannolikt inte att kunna lämna sjukhuset på länge. Och när han väl gör det, kommer han att behöva heltidsvår­d. Han kan inte ta hand om sig själv, säger en källa med insyn enligt tidningen People och fortsätter:

– Han kan inte gå och han kämpar för att kommunicer­a verbalt.

LÅNG REHABILITE­RING

Lamars väg tillbaka kommer alltså att bli lång. Enligt uppgift ska läkarna ha sagt till familjen att rehabilite­ringen kommer att kräva månader av hårt arbete. Läkarna bedömer samtidigt att några av skadorna på hans kropp kommer att vara bestående. Under rehabilite­ringen kommer Lamar att arbeta med en rad terapeuter, och bland annat genomgå fysioterap­i och talterapi.

KHLOÉ STÖTTAR

Vid tillfället för olyckan var Lamar separerad från hustrun Khloé Kardashian, 31, men på sistone har det ryktats om en återföreni­ng. Oavsett vad så kommer Khloé att finnas vid hans sida och stötta honom genom den svåra tiden.

– Utan Khloé skulle hans återhämtni­ng ha blivit betydligt svårare. Hennes kärlek och stöd betyder mycket för honom, säger en källa enligt sajten Daily Mail.

 ??  ?? "HAN KAN INTE TA HAND OM SIG SJÄLV"
Efter överdosen i oktober är läget för Lamar Odom nu stabilt. Men enligt uppgift kommer den före detta basketstjä­rnan att behöva mycket hjälp i vardagen framöver.
"HAN KAN INTE TA HAND OM SIG SJÄLV" Efter överdosen i oktober är läget för Lamar Odom nu stabilt. Men enligt uppgift kommer den före detta basketstjä­rnan att behöva mycket hjälp i vardagen framöver.
 ??  ?? ” Han kan inte gå och kämpar för att kommunicer­a verbalt”, säger en källa. Att vara så pass fysiskt begränsad är enligt uppgift extra svårt för en person som Lamar, som tidigare levt på sin fysik.
” Han kan inte gå och kämpar för att kommunicer­a verbalt”, säger en källa. Att vara så pass fysiskt begränsad är enligt uppgift extra svårt för en person som Lamar, som tidigare levt på sin fysik.
 ??  ?? Det är på det här sjukhuset i Beverly Hills som Lamar vårdas. Enligt uppgift kan han komma att bli kvar där under en lång tid.
Det är på det här sjukhuset i Beverly Hills som Lamar vårdas. Enligt uppgift kan han komma att bli kvar där under en lång tid.
 ??  ?? Här förs Lamar till sjukhuset efter olyckan.
Här förs Lamar till sjukhuset efter olyckan.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden