Veckans NU!

MILEYS HEMLIGA ROMANS MED 20 ÅR ÄLDRE JARED STJÄRNORNA SMYGER MED SIN KÄRLEK

- Av: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP, GETTY IMAGES

Miley Cyrus har sagt att hon är öppen för alla förslag när det kommer till dejting. Uppenbarli­gen erbjöd Jared Leto något som hon inte kunde motstå – för nu uppges stjärnorna ha inlett en relation.

Hollywood verkar ha fått ett nytt färgstarkt par i Miley Cyrus, 23, och Jared Leto, 43. De båda excentrisk­a kändisarna sägs ha fått upp ögonen för varandra nyligen och ska ha inlett en rykande het romans.

– Det är väldigt avslappnat mellan dem, men de är inte bara kk. De bryr sig om varandra på riktigt, säger en källa enligt sajten Hollywood Life.

SKICKAR HETA BILDER

Men mestadels ska relationen ändå bestå av rajtantajt­an mellan lakanen – och så kallad sexting. Både Miley och Jared är fullbokade med jobb och därför tvingas de vara ifrån varandra en hel del. Men Miley vet hur man råder bot på en sådan sak.

– De har ständig kontakt via sms. Dessutom skickar de heta bilder till varandra. Miley älskar att reta Jared med sexiga bilder på sig själv, säger källan.

TAR IN PÅ HOTELL

Enligt uppgift gör stjärnorna nu allt för att undvika att bli upptäckta.

– De är aldrig hemma hos Miley eftersom det skulle vara för lätt för paparazzif­otografern­a att upptäcka dem där. De brukar vara på hotell där de kan ta sig in via källaren. Båda vill hålla relationen hemlig, säger källan.

 ??  ?? Naaw, titta vad fina de är tillsamman­s! Miley Cyrus och Jared Leto alltså, som är ett av Hollywoods hetaste nya par. "MILEY ÄLSKAR ATT RETA JARED"
Naaw, titta vad fina de är tillsamman­s! Miley Cyrus och Jared Leto alltså, som är ett av Hollywoods hetaste nya par. "MILEY ÄLSKAR ATT RETA JARED"
 ??  ?? Stjärnorna ska enligt uppgift tvingas vara ifrån varandra mycket på grund av jobb. Men Miley har en lösning på problemet – hon skickar heta sms till Jared.
Stjärnorna ska enligt uppgift tvingas vara ifrån varandra mycket på grund av jobb. Men Miley har en lösning på problemet – hon skickar heta sms till Jared.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden