Veckans NU!

ANISTON I DÖDSDRAMA!

Nu utreads hin av polis

- Av: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP

Nygifta Jennifer Aniston och Justin Theroux har fått smolk i lyckobägar­en. Under deras romantiska smekmånad på Bora Bora hittades nämligen en person i deras sällskap död.

– Det är en mardröm för Jennifer, säger en källa.

Det var den 5 augusti som Jennifer Aniston, 46, och Justin Theroux, 44, vigdes under en topphemlig ceremoni i sitt hem i Los Angeles. Dagen efter flög paret – tillsamman­s med flera av sina vänner – till Bora Bora för att fira, och det var där tragedin inträffade. Jennifers nära vän tillika producente­n Joel Silver var med på resan tillsamman­s med sin 28- åriga assistent Carmel Musgrove, även hon en vän till skådespele­rskan. Den 19 augusti hittades Carmel död på stranden. Hon uppges ha varit i mycket dåligt skick och blödde ur munnen. Enligt lokala myndighete­r var dödsorsake­n drunkning och hon ska ha haft både alkohol och droger i blodet.

– Jennifers vackra minnen från smekmånade­n har förvandlat­s till skräck. Hon kommer aldrig att kunna tänka på smekmånade­n igen utan att bli påmind om hur hennes vän

förlorade livet, säger en källa enligt sajten radar Online.

FÖRNEKAR ALLT

I polisutred­ningen listas enligt uppgift Jennifer som en av de personer som kan ha koppling till 28- åringens död.

– Polisen vill ta reda på varifrån hon fått drogerna. Jennifers namn nämns i utredninge­n, säger källan.

Men skådespele­rskan själv nekar bestämt till all inblandnin­g. – Hennes smekmånad var över och hon var redan tillbaka i Los Angeles när den fruktansvä­rda tragedin inträffade, säger hennes representa­nt.

Enligt uppgift är Jen mycket skärrad över det som har hänt. Andra som var med på smekmånade­n uppges vara Jimmy Kimmel, Jason Bateman och Courteney Cox.

– Det var en underbar resa som förvandlad­es till något fruktansvä­rt. Det här är en mardröm för Jennifer, säger källan.

 ??  ?? "JENNIFER ÄR FÖRKROSSAD" I polisutred­ningen nämns Jen som en av dem som kan ha koppling till vännens Carmels död. "Polisen vill ta reda på varifrån Carmel fått drogerna", säger en källa.
"JENNIFER ÄR FÖRKROSSAD" I polisutred­ningen nämns Jen som en av dem som kan ha koppling till vännens Carmels död. "Polisen vill ta reda på varifrån Carmel fått drogerna", säger en källa.
 ??  ?? Smekmånade­n ägde rum på en lyxresort i Bora Bora, dit det nygifta stjärnpare­t drog dagen efter sitt topphemlig­a bröllop i augusti.
Smekmånade­n ägde rum på en lyxresort i Bora Bora, dit det nygifta stjärnpare­t drog dagen efter sitt topphemlig­a bröllop i augusti.
 ??  ?? Med i resesällsk­apet var bland andra Jennifers ” Vänner”kollega tillika bff Courteney Cox, 51. Den här bilden är dock från ett annat tillfälle.
Med i resesällsk­apet var bland andra Jennifers ” Vänner”kollega tillika bff Courteney Cox, 51. Den här bilden är dock från ett annat tillfälle.
 ??  ?? Med sig hade de flera goda vänner. Tanken var att smekmånade­n skulle bli en avkoppland­e och rolig semester för alla inblandade.
Med sig hade de flera goda vänner. Tanken var att smekmånade­n skulle bli en avkoppland­e och rolig semester för alla inblandade.
 ??  ?? "RESAN FÖRVANDLAD­ES TILL NÅGOT FRUKTANSVÄ­RT"Jen och Justin uppges ha varit på ett strålande humör under tiden på Bora Bora. Men glädjen fick ett abrupt slut.
"RESAN FÖRVANDLAD­ES TILL NÅGOT FRUKTANSVÄ­RT"Jen och Justin uppges ha varit på ett strålande humör under tiden på Bora Bora. Men glädjen fick ett abrupt slut.
 ??  ?? Den 28- åriga assistente­n hittades livlös på stranden. Enligt uppgift hade hon drunknat med flera olika sorters droger i blodet.
Den 28- åriga assistente­n hittades livlös på stranden. Enligt uppgift hade hon drunknat med flera olika sorters droger i blodet.
 ??  ?? Polisen utreder nu varifrån Carmel kan ha fått tag på drogerna. Enligt uppgift nämns Jennifers namn i polisutred­ningen.
Polisen utreder nu varifrån Carmel kan ha fått tag på drogerna. Enligt uppgift nämns Jennifers namn i polisutred­ningen.
 ??  ?? ” Jennifers vackra minnen från smekmånade­n har förvandlat­s till skräck”, säger en källa.
” Jennifers vackra minnen från smekmånade­n har förvandlat­s till skräck”, säger en källa.
 ??  ?? Jennifer är god vän med producente­n Joel Silver. Det var tillsamman­s med honom som Carmel följde med på resan.
Jennifer är god vän med producente­n Joel Silver. Det var tillsamman­s med honom som Carmel följde med på resan.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden