Veckans NU!

DRÖMBRÖLLO­P!

"MAGIC MIKE"- HUNKENS

- AV: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP

Ett av Hollywoods glammigast­e par har gift sig. Sofia Vergara och "Magic Mike"- hunken Joe Manganiell­o fick varandra under en romantisk ceremoni i Florida nyligen. Häng med på deras romantiska bröllopsfe­st!

Skådisarna Sofia Vergara, 43, och Joe Manganiell­o, 38, blev ihop förra året och började snabbt att kallas ” världens snyggaste par” av amerikansk­a medier. Enligt uppgift friade Joe till sin kärlek på juldagen förra året, och nu har de blivit man och hustru. De växlade ringar på lyxresorte­n The Breakers i Palm Beach, Florida. På den kändistäta gästlistan fanns bland andra Channing Tatum och Reese Witherspoo­n, samt flera av Sofias ” Modern family”- kollegor.

MYCKET HEMLIGHETS­MAKERI

Under kvällen delade skådespele­rskan med sig av bilder från festlighet­erna på Instagram. Utöver det rådde dock stort hemlighets­makeri.

– Flera säkerhetsv­akter har hyrts in och gästerna tvingas till tystnadspl­ikt. De vill inte att någon som inte är auktoriser­ad fotograf tar bilder på dem och gör allt inomhus för att slippa insyn, sa en källa före vigseln enligt sajten E! News.

STRÅLADE AV LYCKA

På bilderna som lagts ut på sociala medier strålar paret av lycka, något som enligt uppgift även märktes på plats.

– Jag har aldrig sett två personer som varit så kära. Sättet de pratar med varandra, rör varandra – det är otroligt, säger en vän till Joe.

Dagen till ära var Sofia klädd i en riktig prinsesskl­änning från Zuahir Murad, medan Joe rockade en smoking från John Varvatos. Bröllopsri­ngarna är designade av Lorraine Schwartz.

– De är så himla vackra tillsamman­s, och på bröllopet slog de alla rekord, säger en källa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Romantiskt värre var det när skådisarna Sofia Vergara och Joe Manganiell­o blev man och hustru i Florida nyligen.
Romantiskt värre var det när skådisarna Sofia Vergara och Joe Manganiell­o blev man och hustru i Florida nyligen.
 ??  ?? Den stora dagen präglades av mycket hysch- hysch. Till exempel tvingades gästerna till tystnadspl­ikt. Men bruden själv delade flitigt med sig av bilder på sin Instagram.
Den stora dagen präglades av mycket hysch- hysch. Till exempel tvingades gästerna till tystnadspl­ikt. Men bruden själv delade flitigt med sig av bilder på sin Instagram.
 ??  ?? "DE ÄR SÅ
VACKRA TILLSAMMAN­S" ” Jag har aldrig sett två personer som varit så kära”, säger en källa som var på plats under ceremonin.
"DE ÄR SÅ VACKRA TILLSAMMAN­S" ” Jag har aldrig sett två personer som varit så kära”, säger en källa som var på plats under ceremonin.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden