Veckans NU!

JUSTIN & SELENA DEJTAR IGEN!

BILDBEVIS!

- AV: BELLA HANSSON FOTO: IBL- AOP

Skam den som ger sig. Det tycker i alla fall Justin Bieber och Selena Gomez som uppges ge sin kärleksrel­ation ännu en chans.

Det var länge sedan vi tappade räkningen på hur många gånger som popstjärno­rna Selena Gomez, 23, och Justin Bieber, 21, har återförena­ts. Nu kan vi lägga till ännu ett försök i protokolle­t. Under musikgalan American Music Awards nyligen fångades de unga tu på bild när de var på promenad i natten och senare besökte hotellet Montage Beverly Hills. Justin sjöng en cover på kärlekslåt­en ” My girl” inför förvånade ögonvittne­n, och kramade sedan om Selena när han sjungit klart. Stjärnorna sågs även enligt uppgift ta hissen upp till hotellrumm­en för att inte komma ut igen.

– De försökte inte dölja att de var lyckliga tillsamman­s. De kramades och pussades, säger en källa enligt sajten Hollywood Life.

FINNS EN CHANS

När Justin besökte tv- programmet ” The Ellen show” ungefär två veckor tidigare erkände han att han var öppen för ett nytt försök med Selena.

– Vi har ett långt förflutet tillsamman­s, så det skulle kunna hända, sa Justin då.

Sångaren har tidigare i höstas hintat om att han och Selena har kontakt igen och de har dessutom setts umgås på ett annat hotell kontinuerl­igt den senaste månaden. Inför skivsläppe­t ” Purpose” nyligen pratade sångaren om vad vissa av låtarna handlar om, och då sa han att Selena är hans första riktiga kärlek.

– Hon är någon jag alltid kommer älska, säger Bieber enligt sajten Pass Now.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? And they’re back! Justin Bieber och Selena Gomez har hittat tillbaka till varandra igen. "JAG KOMMER ALLTID ÄLSKA
HENNE"
And they’re back! Justin Bieber och Selena Gomez har hittat tillbaka till varandra igen. "JAG KOMMER ALLTID ÄLSKA HENNE"
 ??  ?? Nyligen sågs de utanför hotellet Montage Beverly Hills tillsamman­s.
Nyligen sågs de utanför hotellet Montage Beverly Hills tillsamman­s.
 ??  ?? Senare sågs de sitta vid ett bord på hotellet och prata förtroligt med varandra…
Senare sågs de sitta vid ett bord på hotellet och prata förtroligt med varandra…
 ??  ?? … och kort därefter sjöng Justin en cover av kärlekslåt­en ” My girl” för Selena. Efteråt tog han henne i sina armar och pussade henne på huvudet.
… och kort därefter sjöng Justin en cover av kärlekslåt­en ” My girl” för Selena. Efteråt tog han henne i sina armar och pussade henne på huvudet.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden