Veckans NU!

KIM KARDASHIAN ÅKTE I PANIK TILL SJUKHUSET!

VAKNADE MED SVÅRA SMÄRTOR!

- AV: BELLA HANSSON FOTO: IBL- AOP

Det har blivit flera vändor hos läkaren för realitystj­ärnan Kim Kardashian, 35, sedan hon blev gravid. Hon och maken Kanye West, 38, ska snart få sitt andra barn, men graviditet­en har varit svår. Nyligen fick Kim åka in till sjukhuset i ilfart då hon enligt uppgift vaknat två på natten med enorma smärtor i magen. – Det var riktigt läskigt, säger en källa enligt sajten Hollywood Life och fortsätter:

– Kim fick panik. Den här gången var det ingen fara, men varje dag hittar hon något nytt att oroa sig för.

LIGGER FEL I MAGEN

Nu har Kim upptäckt ännu en sak som har kan försvåra förlossnin­gen. Hennes barn har nämligen inte vänt sig i magen, vilket bebisar i de flesta fall gör av sig själva. Barnet ska helst ligga med huvudet nedåt när det är dags att föda för att det ska bli en så komplikati­onsfri förlossnin­g som möjligt. Ligger bebisen med rumpan nedåt istället kallas det för sätesbjudn­ing och det kan innebära att läkare och barnmorsko­r rekommende­rar kejsarsnit­t istället.

– Det är bara fyra procent av alla kvinnor som råkar ut för det här, så, lyllos mig, skojar Kim ironiskt på sin blogg.

– Jag trodde att jag skulle bli tvungen att föda genom kejsarsnit­t nu, eftersom jag trodde att ingen barnmorska längre förlöste ett barn som ligger fel. Men som tur är gör min doktor det, tillägger hon.

Vi hoppas att allt går bra!

Kim Kardashian ska föda sitt andra barn snart, men graviditet­en har varit allt annat än lätt. Nyligen fördes stjärnan till sjukhus på grund av svåra smärtor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Livet är inte lätt om man heter Kim Kardashian. Hon är nämligen livrädd att något ska gå fel under den kommande förlossnin­gen.
"DET VAR RIKTIGT LÄSKIGT"
Livet är inte lätt om man heter Kim Kardashian. Hon är nämligen livrädd att något ska gå fel under den kommande förlossnin­gen. "DET VAR RIKTIGT LÄSKIGT"
 ??  ?? Det var här, på sjukhuset Cedars- Sinai i Los Angeles, som Kim födde dottern North i juni 2013. Det är förmodlige­n här som hon kommer att ligga när det är dags igen.
Det var här, på sjukhuset Cedars- Sinai i Los Angeles, som Kim födde dottern North i juni 2013. Det är förmodlige­n här som hon kommer att ligga när det är dags igen.
 ??  ?? Enligt uppgift vaknade Kim nyligen mitt i natten av svåra smärtor och fick åka akut till sjukhus. Här ses hon med maken Kanye West.
Enligt uppgift vaknade Kim nyligen mitt i natten av svåra smärtor och fick åka akut till sjukhus. Här ses hon med maken Kanye West.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden